рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi Q2 (2017-) – Zubri 221344

4.680 рсд

SKU: GTC1903 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI Q2 (2017-) – ZUBRI 221344

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Audi Q2 (2017-) – Zubri 221344 su vrhunskog kvaliteta i idealne su za vaše vozilo. Ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za vaš Audi Q2. Bez obzira na to koliko je vaše vozilo novo ili staro, ove patosnice će savršeno odgovarati i pružiti vam dodatnu udobnost i zaštitu.

Moderan dizajn i precizne dimenzije

Ove patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem Audi Q2. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, prilagođene tačno za ovaj model vozila. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u skladu sa modelom i tipom vašeg automobila.

Dodatna sigurnost i praktičnost

Jedinstvena karakteristika ovih gumene patosnica je prisustvo fiksatora na prednje dve patosnice. Ovi fiksatori služe da dodatno učvrste patosnice i spreče njihovo pomeranje tokom vožnje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Na taj način, možete biti sigurni da će patosnice ostati na svom mestu i pružiti vam maksimalnu zaštitu.

Visokokvalitetni materijali i laka održavanje

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i dugotrajna. Ove auto patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Takođe, patosnice nemaju neprijatan miris od gume, koji se često javlja kod patosnica lošijeg kvaliteta. Održavanje ovih patosnica je veoma jednostavno, samo ih operite vodom i deterdžentom i biće kao nove.

Visok rub za zaštitu enterijera

Rub gumenih patosnica ima visinu od 12mm, što je važno za održavanje čistoće enterijera vašeg vozila. Zahvaljujući tome, prašina, blato i ostale nečistoće će ostati na patosnicama, umesto da se rašire po podu vašeg automobila. Ovo će značajno olakšati čišćenje i očuvanje unutrašnjosti vašeg vozila.

Sveobuhvatna zaštita i odgovarajuća cena

Cena koju vidite je za ceo set gumenih patosnica koje su namenjene samo za Audi Q2 (2017-). Uz ove patosnice, možete biti sigurni da će enterijer vašeg vozila biti adekvatno zaštićen od svih spoljnih uticaja. Njihova precizna izrada i visokokvalitetni materijali garantuju da ćete dobiti proizvod koji će trajati dugi niz godina.

Prednosti

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Moderan dizajn i precizne dimenzije
  • Dodatna sigurnost i praktičnost
  • Visokokvalitetni materijali i laka održavanje
  • Visok rub za zaštitu enterijera
  • Sveobuhvatna zaštita i odgovarajuća cena

Napomena: Ova stranica je posvećena samo proizvodima dostupnim na OXO MARKET platformi. Nudimo samo najrelevantnije informacije o proizvodu, kako biste doneli pravu odluku.

Iskoristite priliku i zaštitite unutrašnjost svog Audija Q2! Naručite gumene patosnice odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja