рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi A8 (D5) (2018-) – Zubri 222714

4.680 рсд

SKU: GTC1172 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI A8 (D5) (2018-) – Zubri 222714

Izuzetni kvalitet bez neprijatnih mirisa

Dobrodošli u svet gumenih patosnica za vaš Audi A8 (D5) (2018-) – Zubri 222714! Ove auto patosnice su izrađene od visokokvalitetnog materijala koji će vas oduševiti. Uz njih ćete dobiti zaštitu za vaše vozilo, ali i osećaj bešavnog sklad sa unutrašnjim dizajnom automobila.

Tipska originalnost

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem Audi A8 (D5) (2018-) – Zubri 222714. Ovo znači da ne morate brinuti da li će savršeno odgovarati vašem automobilu. Kada ih postavite, biće poput rukavice koja prekriva pod vašeg vozila.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Gumene patosnice dolaze u elegantnoj crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, koja se uklapa sa enterijerom vašeg Audi A8 (D5) (2018-) – Zubri 222714. Precizne dimenzije patosnica garantuju da će savršeno odgovarati svakom delu poda vašeg automobila.

Dodatna sigurnost i fiksatori

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, u zavisnosti od modela vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice. Patosnice poseduju fiksatore na prednjim patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje tokom vožnje. Ova funkcionalnost se može pronaći samo kod vozila gde je to fabrički predviđeno.

Izdržljivost vozačeve patosnice

Vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja. To je poseban dodatak koji prvačava abraziju nastalu tokom dužeg perioda korišćenja. Tako ćete moći da uživate u kvalitetu ovih guminih patosnica tokom dugog vremenskog perioda.

Lako održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg Audi A8 (D5) (2018-) – Zubri 222714. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise u poređenju sa patosnicama lošijeg kvaliteta. Možete biti sigurni da će vaš automobil uvek zadovoljavati visoke standarde čistoće.

Bezbednost i sertifikovana kvaliteta

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu visoku pouzdanost i kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za vaše automobile.

Specifikacije:

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela vozila)
  • Materijal: Guma visoke gustine
  • Dimenzije: Precizne dimenzije prilagođene modelu vozila
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice)

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipska originalnost za vaš Audi A8 (D5) (2018-) – Zubri 222714
  • Bezbednost i sertifikovana kvaliteta

Ugrabite vaše gumene patosnice za Audi A8 (D5) (2018-) – Zubri 222714 i osigurajte visok nivo zaštite i udobnosti za vaš automobil

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja