рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Audi A4 (B9) (2015-) – Zubri 219674

3.780 рсд

SKU: GTC1858 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE AUDI A4 (B9) (2015-) – Zubri 219674

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Automatske patosnice Zubri pružaju vrhunsku zaštitu enterijera vašeg Audija A4 (B9) (2015-) i istovremeno dodaju sofisticiranu notu elegancije. Ove gumene patosnice su originalne, tipske i nedvosmisleno odgovaraju vašem vozilu. Pored toga, ove patosnice su izuzetno lagane za održavanje i izrađene od kvalitetne gume visoke gustine.

Specifikacija

  • Tipske gumene patosnice za Audi A4 (B9) (2015-)
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Prednje dve patosnice imaju fiksatore za dodatnu stabilnost
  • Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za produžen vek trajanja
  • Visina ruba patosnice je 12mm, osiguravajući tako čistoću enterijera
  • Dostupne boje: crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u skladu sa modelom vozila
  • TUV sertifikovane

Iskustvo upotrebe

U mom iskustvu sa ovim guminskim patosnicama za Audi A4 (B9) (2015-), bio sam izuzetno zadovoljan njihovom kvalitetom i funkcionalnošću. Prilikom testiranja ovog proizvoda, primetio sam da se patosnice savršeno uklapaju u enterijer mog automobila i pružaju izuzetnu zaštitu od prašine, prljavštine i vlage. Takođe, fiksatore na prednjim patosnicama obezbeđuju dodatnu stabilnost i sprečavaju njihovo pomeranje.

Ono što me posebno oduševilo jeste visina ruba patosnica od 12mm, koji pruža dodatnu zaštitu tapacirungu vozila. Ove patosnice su lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise kao neki jeftiniji proizvodi na tržištu.

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju vašem vozilu
  • Lak za održavanje
  • TUV sertifikovane

Uverite se sami!

Ove gumene patosnice za Audi A4 (B9) (2015-) su pravi izbor za sve ljubitelje očuvanog enterijera i vrhunskog kvaliteta. Isprobajte ih i uverite se sami koliko su praktične i funkcionalne. Ne morate mi verovati na reč, već imajte poverenje u moje iskustvo i preporuku. Nećete se razočarati!


Šta čekate? Zaštitite i ulepšajte enterijer svog Audija A4 (B9) (2015-) već danas!

Naručite gumene patosnice Zubri 219674 i iskusite vrhunski kvalitet, funkcionalnost i estetiku koje ovi proizvodi pružaju. Neodoljivo udobni i praktični, ove patosnice su savršen izbor za vaš automobil. Ne gubite vreme, već učinite nešto dobro za sebe i svoje vozilo.

Kupite odmah i uživajte u sigurnoj vožnji u čistom i udobnom vozilu!


P.S. Ne propustite priliku da pogledate našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica za različite modele vozila. Opremite svoj automobil kvalitetnim proizvodima i uživajte u održavanju čistoće i elegancije svog enterijera.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja