рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Alfa Romeo Tonale Hybrid (2022-) – Zubri 223204

4.680 рсд

SKU: GTC1056 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE ALFA ROMEO TONALE HYBRID (2022-) – Zubri 223204

Gumene patosnice Alfa Romeo Tonale Hybrid (2022-) – Zubri 223204 su proizvod izuzetnog kvaliteta koji će učiniti vašu vožnju udobnijom i sigurnijom. Ove gumene patosnice su savršeno dizajnirane tako da se savršeno uklapaju u vaš Alfa Romeo Tonale Hybrid (2022-) automobil.

Prednosti

  • Visok kvalitet: Ove gumene patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume koja je izdržljiva i dugotrajna. Takođe, guma visoke gustine pruža dodatnu fleksibilnost i udobnost prilikom vožnje.

  • Precizne dimenzije: Gumene patosnice Alfa Romeo Tonale Hybrid (2022-) – Zubri 223204 su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Sve patosnice su dizajnirane sa preciznim dimenzijama kako bi savršeno odgovarale unutrašnjosti vašeg vozila i pružile maksimalnu zaštitu.

  • Moderni dizajn: Ove gumene patosnice imaju moderan dizajn koji će se savršeno uklopiti u unutrašnjost vašeg Alfa Romeo Tonale Hybrid (2022-) automobila. Izgledaju elegantno i estetski privlačno, istovremeno pružajući praktičnu zaštitu od prljavštine i vlage.

Specifikacija

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež boja u zavisnosti od modela i tipa vozila.

  • Set: Dve prednje patosnice i dve zadnje patosnice.

  • Dodatna učvršćenja: Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Takođe, prednje dve patosnice imaju fiksatore koji ih čvrsto pričvršćuju i sprečavaju pomeranje.

  • Visina ruba: Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

  • Laka za održavanje: Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Možete ih jednostavno obrisati vodom i sapunom kako biste održali svežinu vašeg vozila.

  • Sertifikovane i bezbedne: Gumene patosnice su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete se osećati sigurno i bezbrižno koristeći ove patosnice.

Zaključak

Gumene patosnice Alfa Romeo Tonale Hybrid (2022-) – Zubri 223204 su odličan izbor za sve vlasnike ovog automobila koji žele da zaštite unutrašnjost svog vozila od prljavštine, vlage i habanja. Izrađene od visoko kvalitetne gume i sa preciznim dimenzijama, ove patosnice će pružiti maksimalnu zaštitu i udobnost tokom vožnje. Sa modernim dizajnom i lakoćom održavanja, ove patosnice će učiniti vaš Alfa Romeo Tonale Hybrid (2022-) automobil još funkcionalnijim i privlačnijim.

Prednosti:

  • Visok kvalitet materijala i izdržljivost
  • Precizne dimenzije koje se savršeno uklapaju u enterijer vašeg automobila
  • Moderan dizajn

Naručite gumene patosnice Alfa Romeo Tonale Hybrid (2022-) – Zubri 223204 odmah i osigurajte zaštitu i udobnost za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja