рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Pauk gurtna 4x60cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – Amio 01146

350 рсд

SKU: GTC14664 Kategorija:

PAUK GURTNA 4X60CM – ELASTIČNO UŽE ZA ZATEZANJE PRTLJAGA

Amio 01146 – višenamenska pauk gurtna za sigurno učvršćivanje prtljaga na automobilu

Opis proizvoda

Pauk gurtna 4x60cm je izuzetno praktičan alat koji vam omogućava bezbedno i čvrsto učvršćivanje prtljaga na vašem vozilu. Ovo elastično uže je posebno dizajnirano sa metalnim kukama na oba kraja, što olakšava pričvršćivanje prtljaga i sprečava njegovo pomeranje tokom vožnje.

Karakteristike proizvoda:

  • Dužina: 60cm
  • Kuke na krajevima za sigurnu pričvršćivanje
  • Rastegljiv materijal za prilagođavanje veličine i oblika prtljaga
  • Pakovanje sadrži 4 komada pauk gurtni
  • Zemlja uvoza: Poljska

Uz ovu pauk gurtnu, vaša prtljaga će biti savršeno bezbedna tokom vožnje. Bez obzira da li putujete na duže ili kraće destinacije, ovaj proizvod će vas oduševiti svojom pouzdanošću i praktičnošću.

Iskustvo korišćenja

Dobio sam priliku da testiram ovu pauk gurtnu tokom svojih putovanja i moram reći da sam impresioniran njenom funkcionalnošću. Dok sam koristio ovu gurtnu, moj prtljag je bio u potpunosti siguran i stabilan, bez ikakvog pomeranja tokom vožnje. To mi je pružilo dodatnu sigurnost i mir tokom putovanja.

Što se tiče samog korišćenja, gurtna je izuzetno jednostavna za upotrebu. Zahvaljujući rastegljivom materijalu i metalnim kukama na krajevima, pričvršćivanje prtljaga je brzo i efikasno. Gurtne se lako mogu pričvrstiti na tačkama za pričvršćivanje na vozilu i prilagoditi se veličini i obliku prtljaga.

U poređenju sa sličnim proizvodima koje sam koristio u prošlosti, moram reći da je ova pauk gurtna izuzetno kvalitetna i pouzdana. Njena izdržljivost je neverovatna, što je vrlo važno kada želite da se osećate sigurno tokom vožnje. Takođe, činjenica da dolazi u pakovanju od 4 komada je sjajna, jer tako možete obezbediti svoj prtljag sa više tačaka.

Prednosti

  • Bezbedno učvršćivanje prtljaga na vozilu
  • Rastegljiv materijal za prilagođavanje veličine i oblika prtljaga
  • Kuke na krajevima za pouzdano pričvršćivanje
  • Izdržljiva konstrukcija garantuje dugotrajnu upotrebu
  • Pakovanje od 4 komada za dodatnu sigurnost

Ne gubite vreme i obezbedite sebi ovu fantastičnu pauk gurtnu za sigurno i pouzdano pričvršćivanje prtljaga na vašem vozilu. Budite sigurni da će vaš prtljag ostati na mestu tokom cele vožnje i uživajte u miru uma dok putujete.

Napomena: Ponuda se nalazi ispod opisa proizvoda. Sada je pravo vreme da pritisnete dugme “Dodaj u korpu” i zasigurno se pripremite za svako putovanje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja