рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Pauk gurtna 2x150cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – Amio 01150

300 рсд

SKU: GTC14663 Kategorija:

PAUK GURTNA 2x150cm – Elastično uže za zatezanje prtljaga

Višenamenska pauk gurtna dužine 150cm sa kukama je upravo ono što vam treba za pouzdano i sigurno učvršćivanje prtljaga na vašem automobilu. Ovo rastegljivo gumeno uže je izuzetno praktično i jednostavno za upotrebu, pružajući vam stabilnost i bezbednost tokom vožnje.

Specifikacije

  • Duzina: 150cm
  • Boja: Crna
  • Materijal: Guma sa metalnim kukama

Prednosti

  • Jednostavno učvršćivanje: Sa metalnim kukama na krajevima, ova pauk gurtna omogućava lako povezivanje i zatezanje prtljaga.
  • Sigurno držanje: Elastična priroda užeta obezbeđuje čvrsto držanje prtljaga, bez bojazni od pomeranja tokom vožnje.
  • Višenamenska upotreba: Pauk gurtna se može koristiti ne samo za prtljag na automobilu, već i za vezivanje tereta na biciklima, motorima i ostalim vozilima.

Pauk gurtna 2x150cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – Amio 01150 je proizvod koji je izuzetno praktičan, kvalitetan i pouzdan. Uvek možete računati na njega da obezbedi sigurnost i stabilnost vašeg prtljaga tokom putovanja.

Uzimajući u obzir svoje iskustvo i testiranje ovog proizvoda, mogu sa sigurnošću reći da je ova pauk gurtna napravljena od visokokvalitetnog materijala koji je dugotrajan i izdržljiv. Izuzetno sam zadovoljan sa načinom na koji se lanci drže prtljaga, tako da nema nikakvih briga tokom vožnje.

Jedna od stvari koja mi se najviše dopada kod ovog proizvoda je jednostavnost korišćenja. Sa metalnim kukama na krajevima, jednostavno povezivanje i učvršćivanje prtljaga nije nikakav problem. Uz samo nekoliko pokreta, vaš prtljag će biti sigurno zategnut i spremni za put.

Elastičnost užeta je još jedna velika prednost. Ona omogućava da se prtljag čvrsto drži tokom vožnje, čak i kada se vozite preko neravnina ili krivina. Nemate brige zbog pomeranja prtljaga, jer ovo uže pruža sigurnost koju očekujete.

Uz sve navedeno, ova pauk gurtna takođe je višenamenska. Može biti korišćena ne samo za prtljag na automobilima, već i za vezivanje tereta na biciklima, motorima i drugim vozilima. To je stvarno korisna funkcija koja vam omogućava da iskoristite ovaj proizvod na više načina.

Pauk gurtna 2x150cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – Amio 01150 je nešto što preporučujem svim vozačima koji žele sigurno i pouzdano vezivanje svog prtljaga. U mom iskustvu, ovaj proizvod je dokazao svoju vrednost i ja ga preporučujem sa puno samopouzdanja.

Iskoristite prednosti koje vam ova pauk gurtna pruža i uživajte u bezbednom putovanju sa svojim prtljagom sigurno zatezanim. Nećete biti razočarani!

Prednosti

  • Jednostavno učvršćivanje
  • Sigurno držanje
  • Višenamenska upotreba

Sada je pravo vreme da preduzmete korake ka sigurnom i pouzdanom vezivanju vašeg prtljaga! Kliknite ovde da biste poručili svoju pauk gurtnu 2x150cm – elastično uže za zatezanje prtljaga – Amio 01150 samo na OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja