рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Pauk gurtna 2x120cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – 4Cars 90434

250 рсд

SKU: GTC14645 Kategorija:

PAUK GURTNA 2x120cm – Elastično uže za zatezanje prtljaga

Opis Proizvoda

Višenamenska pauk gurtna dužine 120cm sa kukama, 4Cars 90434 je neophodan dodatak za svakog vozača koji želi sigurno pričvrstiti svoj prtljag tokom putovanja. Ovo rastegljivo gumeno uže dolazi u pakovanju od 2 komada, obezbeđujući Vam maksimalnu fleksibilnost i kontrolu prilikom organizovanja prtljaga na Vašem automobilu.

Specifikacije Proizvoda

  • Dužina: 120cm
  • Boja: Crna
  • Materijal: Elastično gumeno uže sa metalnim kukama

Napravite Siguran Osećaj Prilikom Putovanja

Sigurnost i zaštita Vašeg prtljaga su naš prioritet. Pauk gurtna 4Cars 90434 garantuje da će Vaš prtljag biti čvrsto pričvršćen tokom celog putovanja. Bez obzira da li su to tesne krivine, brzi zavoji ili nagli zaustavi, možete biti sigurni da Vaš prtljag ostaje siguran i nepomeran.

Dugotrajnost i Izdržljivost Bez Kompromisa

Pauk gurtna 4Cars 90434 je izrađena od visokokvalitetnog elastičnog gumenog materijala koji je dizajniran da izdrži dugotrajnu upotrebu. Sa metalnim kukama na krajevima, ova gurtna pruža čvrsto pričvršćivanje koje se neće olabaviti tokom vremena. Bez obzira da li putujete na duže ili kraće destinacije, možete biti sigurni da će Vaš prtljag biti pouzdano obezbeđen.

Jednostavna Upotreba i Višestruke Namene

Pauk gurtna 4Cars 90434 je jednostavna za upotrebu i pruža Vam fleksibilnost u organizovanju prtljaga. Zahvaljujući svojoj rastegljivosti, možete lako podesiti dužinu gurte prema potrebama. Metalne kuke na krajevima omogućavaju brzo i sigurno pričvršćivanje na određene tačke na Vašem automobilu, kao što su krovni nosači, kukice ili ručke.

Prednosti

  • Sigurno i čvrsto pričvršćivanje prtljaga
  • Izdržljiv materijal koji obezbeđuje dugotrajnost
  • Fleksibilnost u organizaciji prtljaga

Ponesite Svoj Pauk Gurtna danas!

Ne dozvolite da Vaš prtljag bude nebezbedno vezan ili da se kreće nepotrebno tokom vožnje. Nabavite svoju pauk gurtnu 2x120cm, elastično uže za zatezanje prtljaga – 4Cars 90434 i putujte bez briga. Dugotrajna izdržljivost, jednostavna upotreba i sigurno pričvršćivanje su samo neke od prednosti koje ova pauk gurtna pruža.

Pokažite odgovornost i pripremljenost za putovanje sa pauk gurtnom 4Cars 90434. Vaš prtljag zaslužuje najbolje sigurnosne mere, a mi Vam to pružamo. Poručite svoju pauk gurtnu danas i pružite svojoj prtljazi siguran i stabilan put!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja