рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Tiguan (2016-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5715 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW TIGUAN (2016-2020), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Ove krovne nosače su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe

Krovni nosači VW Tiguan (2016-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M, su idealan dodatak za vaše vozilo. Izrađeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje izdržljivost i sigurnost. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez obzira da li vam je potreban nosač za krovni kofer, skije ili bicikle, Nordrive krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Visokokvalitetni materijali osiguravaju sigurnost i izdržljivost

Krovni nosači VW Tiguan (2016-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M, su izrađeni od eloksiranog aluminijuma sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili. Ovi profili ne samo da sprečavaju klizanje, već i štite od oštećenja. Na šipkama su kanali koji omogućavaju montažu nosača za skije i biciklove. Niže kanale na šipkama možete jednostavno pričvrstiti na krovne šape. Krovne šape, napravljene od visoko otporne kompozitne plastike, se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg vozila. Ove šape pružaju odlično prianjanje i sigurnost pri montaži. Uz krovne šape, dobijate i set bezbednosnih brava sa 3 ključa.

Jednostavno montiranje i sigurna upotreba

Krovni nosači VW Tiguan (2016-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M su dizajnirani da se lako montiraju i pružaju maksimalnu sigurnost pri upotrebi. Dužina šipki je 120cm, a maksimalno rastojanje između šina na koje možete montirati ove nosače je 112,5cm. Nosivost ovih nosača iznosi do 100kg.

Da biste se uverili u sigurnost i ispravnu upotrebu, pažljivo pročitajte Upustvo za Montiranje koje dolazi uz krovne nosače. Takođe, pridržavajte se Bezbednosnog Upustva kako biste bili sigurni prilikom korišćenja ovih nosača.

Prednosti:

  • Visokokvalitetna izrada: Krovni nosači VW Tiguan (2016-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M, su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i sigurnost.
  • Jednostavna montaža: Montiranje ovih krovnih nosača je jednostavno i brzo, što vam štedi vreme i naporan rad.
  • Univerzalna upotreba: Ovi nosači su veoma svestrani i mogu se koristiti za montažu različitih prevoznih sredstava kao što su krovni koferi, nosači za skije i bicikle.

Ostali proizvodi i informacije

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više o raznim krovnim nosačima koje imamo u ponudi. Takođe, pogledajte sve krovne nosače koje možete pronaći na našem veb sajtu.

Ako želite da vaš automobil postane još funkcionalniji i udobniji, ne oklevajte i poručite krovne nosače VW Tiguan (2016-2020), alu šipke – Nordrive RailPro M odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja