рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW T-Roc 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fuse

27.800 рсд

SKU: GTC7389 Kategorija:

Krovni nosači VW T-Roc 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo Fuse

Kompletan set krovnih nosača za vaše vozilo

Krovni nosači su idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača, ovi nosači se isporučuju kao kompletan set i spremni su za ugradnju. Osim toga, dostupni su u različitim verzijama koje se prilagođavaju tipu krova vašeg automobila, bilo da ima pričvrsne tačke, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine.

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate sigurnosti, uključujući GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Kao dodatak, obezbeđujemo vam besplatnu montažu krovnih nosača prilikom kupovine u našim maloprodajnim objektima.

Neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača i još mnogo toga

Krovni nosači su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofera, nosača za skije ili bicikla. Sa setom krovnih nosača za VW T-Roc 5 vrata (2017-) dobijate 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača, što je dovoljno za pravilno montiranje na vaše vozilo. Cena koju vidite odnosi se na kompletan set.

Napomena: Bravice za zaključavanje nosača su opcioni dodatak i nisu neophodne za montažu krovnih nosača.

Krovne šipke – Cruz Airo Fuse

Krovne šipke Airo Fuse su integrisane aerodinamične aluminijumske šipke koje se savršeno prilagođavaju dizajnu i izgledu novih modela vozila. Njihova ekskluzivna estetika savršeno se uklapa u izgled vašeg T-Roc-a.

Sigurnost je na prvom mestu, pa su krovne šipke Airo Fuse dizajnirane tako da smanje otpor i buku vetra. Ove šipke se lako montiraju na vaše vozilo, a zahvaljujući kanalu na gornjoj strani, možete brzo i jednostavno postaviti dodatne nosače za kofer, bicikl ili skije.

Dužina šipki je 98cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Da biste pravilno montirali krovne šipke, molimo vas da pročitate uputstvo za montažu koje vam pruža sve potrebne informacije.

Krovni Kit – Cruz 936-572

Krovni kit je deo koji omogućava sigurno pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Ovaj kit je posebno dizajniran za VW T-Roc 5 vrata (2017-) i napravljen je od visokokvalitetnog čelika. Uputstvo za montažu krovnog kita vam pruža sve detalje koji su vam potrebni kako biste pravilno postavili nosače na vaše vozilo.

Bezbednost je važna

Napominjemo da je važno da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i strogo se pridržavate svih preporučenih pravila. Takođe, ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš automobil, slobodno nas kontaktirajte na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223 i naša tehnička podrška će vam rado pomoći.

Vodeći proizvođač krovnih nosača

Cruz je vodeći svetski proizvođač krovnih nosača. Njihova kvaliteta, pouzdanost i inovativni dizajn čine ih prvim izborom za sve ljubitelje putovanja i prevoza dodatnog prtljaga na krovu automobila.

Prednosti:

  • Ekskluzivan i atraktivan dizajn krovnih nosača
  • Aerodinamične aluminijumske šipke smanjuju otpor i buku vetra
  • Laka montaža i prilagođavanje dodatnih nosača za kofer, bicikl ili skije

Za više informacija i poručivanje posetite OVDE.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja