рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Polo (VI) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9217 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW POLO (VI) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Napredni krovni nosači za vaš Volkswagen Polo

Koji su korisnički benefiti ugradnje ovih nosača?

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su neophodno rešenje. Ali ne želite samo obične nosače – želite nosače koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. To je upravo ono što vam pružaju CRUZ OPLUS AT krovni nosači za vaš Volkswagen Polo.

Odličan izbor za vaš automobil

Krovni nosači su izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, čime garantuju pouzdanost i izdržljivost. Oni su dizajnirani posebno za VW Polo vozila sa 5 vrata, model od 2018. godine i kasnije.

Sertifikovana sigurnost

Kada se radi o krovnom prevozu tereta, bezbednost je od najveće važnosti. Zato će vam biti drago da znate da CRUZ OPLUS AT krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ovi sertifikati potvrđuju da su nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su potpuno bezbedni za upotrebu.

Besplatna montaža za svakog kupca

Kada kupujete krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, nudimo vam besplatnu montažu. Naš stručni tim će se pobrinuti da vaši nosači budu pravilno postavljeni i sigurno pričvršćeni.

Ne samo nosači, već i više

Ovi krovni nosači predstavljaju neophodan deo za montiranje dodatne opreme poput kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Kada ih koristite, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena i sigurna tokom vožnje.

Tehničke karakteristike

  • Materijal: Najkvalitetniji aluminijumski profil
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Bez razmišljanja poručite svoje krovne nosače

Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš Volkswagen Polo, možete se obratiti našoj tehničkoj podršci na broj telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Ne čekajte više – obezbedite sebi najkvalitetnije krovne nosače za vaš Volkswagen Polo. Uverićete se da ovi nosači predstavljaju odličan izbor za vaš automobil i da su vredna investicija. Oslobodite se brige oko prevoza tereta na krovu svog vozila i uživajte u sigurnoj vožnji sa CRUZ OPLUS AT krovnim nosačima!


Prednosti:

  • Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Sertifikovana sigurnost (GS-TÜV, City Crash, CEPE/ONU)
  • Besplatna montaža za svakog kupca
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja