рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9191 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW POLO (V) 5 VRATA (2009-2014), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za prevoz na vašem vozilu

Krovni nosači VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT su visokokvalitetni krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za prevozom na vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, ovi nosači su veoma izdržljivi i pružaju sigurno i stabilno rešenje za prevoz tereta.

Jednostavna montaža i kompletno rešenje

Krovni nosači VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT uključuju sve što vam je potrebno za montažu. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), koji su napravljeni da savršeno odgovaraju vašem vozilu. Kompletan set je spreman za ugradnju i isporučuje se kao jedinstven paket.

Sertifikovani proizvod

Cruz je renomirani proizvođač krovnih nosača i svi njihovi proizvodi su sertifikovani. Krovni nosači VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni u kvalitet i bezbednost ovog proizvoda.

Besplatna montaža za svakog kupca

Uz kupovinu krovnih nosača VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT u našim maloprodajnim objektima, obezbeđena je besplatna montaža. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da pravilno montirate nosače na vaše vozilo, tako da se možete osloniti na našu uslugu i stručnost.

Višenamenski nosači

Krovni nosači VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT su višenamenski nosači koji vam omogućavaju da montirate krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Ovi nosači su neophodan dodatak za sve vaše avanture i putovanja.

Aluminijumske krovne šipke

Krovne šipke – Cruz Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što ih čini sigurnim i stabilnim. Hvatači (stope) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Ove šipke su dizajnirane da budu jednostavne za upotrebu i omogućavaju laku montažu dodatne opreme kao što su krovni koferi, nosači bicikala i nosači skija.

Dužina šipki i nosivost

Dužina krovnih šipki VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT je 118cm. Ove šipke imaju maksimalnu nosivost od 75kg, što vam omogućava da bezbedno prevozite teret na krovu vašeg vozila.

Krovni Kit – Cruz 935-479

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da savršeno odgovara vašem vozilu i izrađen je od visokokvalitetnog čelika. Pažljivo pročitajte uputstvo za montiranje krovnog kita kako biste se uverili da pravilno instalirate nosače na vaše vozilo.

Bezbednost je na prvom mestu

Vaša bezbednost je naš prioritet. Molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila prilikom upotrebe krovnih nosača. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Pozovite nas na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla i garantovani kvalitet

Krovni nosači VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT proizvedeni su u Španiji, što garantuje visok kvalitet i pouzdanost ovog proizvoda. Možete biti sigurni da ćete dobiti premium proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Pogledajte kompletnu ponudu

Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET i pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača. Imamo širok izbor nosača za različite modele vozila.

Ilustrativni video

Prikazani video je ilustrativnog karaktera i može vam pomoći da vizuelno razumete kako se koriste krovni nosači VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT.


Prednosti

  • Visokokvalitetni aluminijumski materijal
  • Jednostavna montaža i kompletno rešenje
  • Bezbedna i sigurna upotreba

Sve navedene informacije zasnovane su na mom iskustvu i testiranju proizvoda. Preporučujem krovne nosače VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT kao pouzdano rešenje za prevoz na vašem vozilu. Uz ovaj proizvod, možete biti sigurni da će vaš teret biti bezbedno i stabilno montiran na krovu vozila. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate dodatna pitanja ili nedoumice.

**Ugrabite priliku danas i nabavite krovne nosače VW Polo (V) 5 vrata (2009-2014), alu šipke – Cruz Oplus AT, i uživajte u udobnom i sigurnom prevozu vaš

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja