рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Passat Variant (1997-2014), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

11.400 рсд

SKU: GTC13067 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VRHUNSKE KVALITETE ZA VW PASSAT VARIANT (1997-2014) – Nordrive SnapFit 1

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetni čelični profil
  • Certifikat: GS-TÜV
  • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Kvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Krovni nosači VW Passat Variant su neophodni za sve vaše prevozne potrebe. Ovi nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, obezbeđujući izuzetnu snagu i izdržljivost. Sa Nordrive SnapFit 1 nosačima, dobijate kompletnu set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo.

Funkcionalni dizajn za praktičnost

Kompletan set Nordrive krovnih nosača za VW Passat Variant (1997-2014) pruža vam rešenje za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Dizajnirane su kao teleskopske šipke, prilagodljive različitim dužinama šina na vozilu, sa rasponom od 80cm do 111cm. Ove šipke imaju čelični pojas koji omogućava pouzdano prianjanje na krovne šine, dok je EPDM guma kojom su obložene osigurava od ogrebotina.

Sigurnost na prvom mestu

Nordrive krovni nosači za VW Passat Variant ispunjavaju visoke standarde sigurnosti. Svi naši nosači imaju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne testove i procene sigurnosti. Dodatno, ovi nosači su opremljeni bezbednosnim bravama koje pružaju dodatnu zaštitu i sprečavaju krađu.

Jednostavna montaža i upotreba

Uz pomoć Upustva za Montiranje koja se nalaze u paketu, montaža ovih krovnih nosača je jednostavna i brza. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva i proverite da li su svi delovi iz seta prisutni. Takođe, pre upotrebe, obavezno se upoznajte sa Bezbednosnim Upustvima kako biste se pridržavali svih pravila i osigurali sigurnu vožnju.

Prednosti

  • Visokokvalitetni čelični profil za izuzetnu snagu i izdržljivost
  • Teleskopske šipke prilagodljive različitim dužinama krovne šine
  • GS-TÜV sertifikat za sigurnost
  • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost
  • Jednostavna montaža i upotreba

Poboljšajte praktičnost i sigurnost vašeg VW Passat Variant vozila sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima. Uz visokokvalitetni čelični profil, sigurnosne bravice i jednostavnu montažu, ovi nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza. Ne gubite vreme i pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača na našoj zvaničnoj stranici proizvoda.

Napomena: Cena je prikazana za kompletan set krovnih nosača za VW Passat Variant (1997-2014).

[CALL TO ACTION: Nabavite svoje Nordrive SnapFit 1 krovne nosače danas i uživajte u bezbednoj vožnji sa svim vašim prtljagom. Poručite sada samo na OXO MARKET!]

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja