рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Golf VII (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41138

7.800 рсд

SKU: GTC10667 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW GOLF VII (2012-) 5 VRATA – CAM LOGICO 41138

Kompletan set kvalitetnih krovnih nosača za vaš VW Golf VII

Želite da maksimalno iskoristite prostor na svom vozilu i olakšate prevoz tereta? Onda su ovi krovni nosači idealno rešenje za vas! Cam Logico 41138 krovni nosači su napravljeni od kvalitetnog čeličnog profila i predstavljaju pouzdano i praktično rešenje za vaše potrebe prevoza.

Jednostavna instalacija i univerzalna upotreba

Cam Logico krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za brzu i jednostavnu ugradnju na vaš VW Golf VII. Bez obzira na tip krova vašeg vozila, ovaj set nosača će savršeno odgovarati i omogućiti vam siguran transport krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Pouzdan i izdržljiv dizajn

Set krovni nosača VW Golf VII (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41138 dolazi sa četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), koji su opremljeni adapterima i crnim poklopcima od polipropilena. Dužina čeličnih šipki varira od 112cm, 130cm do 150cm, u zavisnosti od modela vašeg automobila. Šipke su napravljene od kvalitetnog čelika, sa presekom od 40x25mm i debljinom od 1,2mm. Dodatna zaštita se obezbeđuje crnim plastičnim omotačem koji omogućava dobro prianjanje i otpornost na UV zrake.

Siguran transport sa preporučenom nosivošću do 50kg

Cam Logico krovni nosači su dizajnirani sa preporučenom nosivošću od 50kg, što omogućava bezbedan i siguran transport različitih tereta na krovu vašeg vozila. Bilo da planirate da nosite sportsku opremu, prtljag ili druge stvari, možete biti sigurni da će ovi nosači obezbediti stabilnost i sigurnost tokom vožnje.

Kako izabrati pravi krovni nosač za vaš VW Golf VII?

Ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš VW Golf VII, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954 i naš tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u odabiru pravog nosača.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda i pogledajte ostale ponude

Da biste saznali više informacija o ovom proizvodu, posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET sajtu. Tamo možete pronaći detaljnije tehničke specifikacije i pregledati kompletnu ponudu krovnih nosača koje imamo u ponudi.

Prednosti:

  • Jednostavna instalacija i univerzalna upotreba
  • Pouzdan i izdržljiv dizajn
  • Siguran transport sa preporučenom nosivošću do 50kg

Poručite sada i obezbedite siguran i praktičan transport sa krovnim nosačima VW Golf VII (2012-) 5 vrata – Cam Logico 41138!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja