рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Golf Plus (2009-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5740 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW GOLF PLUS (2009-2014), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Visokokvalitetni krovni nosači za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači VW Golf Plus (2009-2014), alu šipke – Nordrive RailPro M, su kompletno rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg vozila. Sa ovim kvalitetnim aluminijumskim nosačima možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen.

Nordrive RailPro M – Kompletan set krovni nosača

Nordrive RailPro M je kompletan set krovni nosača za vaš VW Golf Plus (2009-2014). Ovi nosači su jednostavni za montažu i dolaze kao spreman set koji se može odmah ugraditi na vaše vozilo.

GS-TÜV sertifikat za visok kvalitet i bezbednost

Svi Nordrive krovni nosači poseduju prestižni GS-TÜV sertifikat koji garantuje visok nivo kvaliteta i bezbednosti. Možete biti potpuno sigurni da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su odgovarajući za vaš VW Golf Plus (2009-2014).

Izrađeni od aluminijumskog profila sa gumenim profilima za sigurnost

Krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje dugovečnost i otpornost na sve vremenske uslove. Šipke su eloksirane kako bi se izbegla korozija i oštećenja. Na šipkama se nalaze kanali u koje se ubacuju gumeni profili koji sprečavaju klizanje tereta i štite od oštećenja. Ovi nosači su posebno dizajnirani i testirani za Vaš VW Golf Plus (2009-2014), tako da će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Jednostavna montaža i sigurno prianjanje

Krovne šape su elegantnog dizajna i izrađene od visokokvalitetne kompozitne plastike koja je otporna na sve vremenske uslove. Šape se pomoću hvatača čvrsto pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg vozila. Pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje. Uz ovaj set krovni nosača dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, kako biste osigurali svoj teret.

Povećana nosivost i maksimalna udobnost

Nordrive RailPro M nosači za VW Golf Plus (2009-2014) imaju maksimalnu nosivost od 100kg. Ovi nosači su dizajnirani tako da pruže maksimalnu udobnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Bez obzira da li vozite na dužim ili kraćim putovanjima, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran i stabilan.

Zaključak

Nordrive RailPro M krovni nosači su idealno rešenje za prevoz tereta na vašem VW Golf Plus (2009-2014). Izrađeni od visokokvalitetnih materijala, sa bezbednosnim sertifikatom i jednostavnom montažom, ovi nosači pružaju maksimalnu sigurnost i udobnost tokom prevoza tereta na krovu vašeg vozila.

Prednosti

  • Visokokvalitetni krovni nosači
  • GS-TÜV sertifikat za visok kvalitet i bezbednost
  • Jednostavna montaža i sigurno prianjanje
  • Povećana nosivost i maksimalna udobnost
    ‍‍

PORUČITE ODMAH KROVNE NOSAČE ZA VAŠ VW GOLF PLUS (2009-2014) – ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M I UŽIVAJTE U SIGURNOM I UDOBNOG PREVOZU TERETA!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja