рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Golf Plus (2005-2014), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13094 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW GOLF PLUS (2005-2014), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

 • Krovni nosaci za VW Golf Plus (2005-2014)
 • Materijal: visokokvalitetan celicni profil
 • Set sadrzi sve potrebne delove za ugradnju
 • Dostupni u razlicitim verzijama u zavisnosti od tipa krova vozila
 • GS-TÜV sertifikat
 • Namena: montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikla
 • Teleskopske sipke, podesive u rasponu od 80cm do 111cm
 • Krovne shape sa celicnim pojasom za optimalno prianjanje na krovne sine
 • Oblozeno EPDM gumom radi zastite krovne šine od ogrebotina
 • Sigurnosne brave na krovnim sapama
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosaci VW Golf Plus su idealno resenje za sve potrebe prevoza na vasem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog celicnog profila, ovi nosaci pruzaju sigurnost i pouzdanost prilikom transporta tereta na krovu vozila.

Kada je u pitanju montaza, Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su jednostavni za instalaciju, jer dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju. Ne morate brinuti o pronalazenju svih potrebnih delova ili o komplikovanoj montazi. Samo ih postavite na krov vaseg vozila i spremni ste za putovanje.

Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da su ovi krovni nosaci prošli rigorozne testove kvaliteta i sigurnosti. GS-TÜV sertifikat predstavlja garanciju da nosaci zadovoljavaju najvisi standard kvaliteta i da su bezbedni za koriscenje.

Krovni nosaci VW Golf Plus mogu se koristiti za montazu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle. Bez obzira na vrstu tereta koji želite prevoziti, ovi nosaci ce biti pouzdana podloga.

Teleskopske sipke omogucavaju podesavanje dužine od 80cm do 111cm. Na taj nacin, mozete prilagoditi nosace razlicitim dimenzijama tereta koje zelite prevoziti. Sipke su izradene od visokokvalitetnog celika, sto garantuje izdržljivost i sigurnost prilikom vožnje.

Krovne shape koje se montiraju na krovne sine poseduju celicni pojas koji omogucava savršeno prianjanje na krovne šine. Kako biste izbegli oštecenje i ogrebotine na krovnoj sini, krovne shape i celicni pojas su obloženi EPDM gumom. Na taj nacin, možete biti sigurni da cete sacuvati integritet vaseg vozila prilikom korišcenja krovne konstrukcije.

Sigurnosne brave na krovnim sapama dodatno povecavaju sigurnost. One osiguravaju da teret koji prevozite bude cvrsto pričvršcen na krovne nosace, kako bi se izbegli nepredvidjeni incidenti tokom vožnje.

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguce montirati ove nosace je 111cm. Ova fleksibilnost omogucava montazu nosaca na razlicita vozila i prilagodjavanje njihovim specifičnostima.

Kada je u pitanju nosivost, nosaci mogu podneti teret do 100kg. Ovo je od izuzetne vaznosti ukoliko planirate prevoziti teže predmete poput krovnih kofera ili bicikala. Možete biti sigurni da ce nosaci izdržati tezinu tereta i pružiti sigurnost tokom vožnje.

Da biste osigurali sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo procitate Upustva za Montiranje koja dolaze uz proizvod. Uverite se da su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta i da ce montaža biti pravilno izvedena.

Kako biste bili sigurni da ce upotreba nosaca biti u skladu sa bezbednosnim standardima, molimo vas da pročitate Bezbednosna Upustva i da se strogo pridržavate navedenih pravila. Vaša bezbednost i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju je od kljucne važnosti.

Zvanična stranica proizvoda vam pruža dodatne informacije i detalje o ovim krovnim nosacima. Budite sigurni da provjerite kompletnu ponudu krovnih nosaca kako biste pronašli model koji najbolje odgovara vasim potrebama.

Ukratko, krovni nosaci VW Golf Plus (2005-2014) su vrhunsko resenje za prevoz tereta na vasem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog materijala, sigurni i pouzdani, ovi nosaci pružaju sve što vam je potrebno da bezbrizno putujete sa dodatnim teretom na krovu vozila.

Prednosti

 • Jednostavna montaza – dolaze kao kompletni set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat – garancija kvaliteta i sigurnosti
 • Prilagodljive teleskopske sipke za razlicite dimenzije tereta
 • Celicni pojas na krovnim sapama za optimalno prianjanje
 • EPDM gumena obloga radi zastite krovne šine
 • Sigurnosne brave na krovnim sapama za dodatnu sigurnost
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

Napomena: Cena se odnosi na kompletan set krovnih nosaca za VW Golf Plus (2005-2014).

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja