рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci VW Caddy Maxi (2007-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13093 Kategorija:

KROVNI NOSACI VW CADDY MAXI (2007-2015), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci VW Caddy Maxi su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju sigurnost i funkcionalnost koju tražite. Bez obzira na to da li putujete na odmor, prevozite sportsku opremu ili morate preneti teret, ovaj krovni nosač će se pobrinuti da vaše stvari stignu bezbedno i sigurno do odredišta.

SPECIFIKACIJE

 • Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika: Šipke su dizajnirane tako da se mogu ugraditi na šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm. Izrađene su od izdržljivog čelika kako bi se osigurala dugotrajnost i pouzdanost.
 • Kompletan set: Krovni nosaci se isporučuju kao kompletna montažna jedinica, spremna za ugradnju na vaše vozilo. Nećete morati dodatno da kupujete delove ili dodatnu opremu.
 • GS-TÜV sertifikat: Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje kvalitet i sigurnost proizvoda. Možete biti sigurni da je ovaj krovni nosač prošao stroge bezbednosne standarde.
 • Maksimalna nosivost: Krovni nosaci su dizajnirani da izdrže maksimalno opterećenje od 100kg. Bez obzira na to da li prevozite kofer, bicikle ili skije, ovaj nosač će vam pružiti potrebnu snagu i stabilnost.
 • Podudaranje sa standardnim uzdužnim šinama: Ovi krovni nosači su kompatibilni samo sa vozilima opremljenim standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. To je važno imati u vidu prilikom kupovine.

PREDNOSTI

 • Sigurnost i pouzdanost: Učvrstite krovni nosač na svoje vozilo i budite sigurni da će vaše stvari stići na odredište bezbedno i sigurno. Ne morate brinuti o pomeranju ili oštećenju tereta tokom vožnje.
 • Jednostavna montaža: Zahvaljujući kompletnom setu i jednostavnim uputstvima za montažu, možete lako instalirati ove krovne nosače sami. Nije potrebno angažovanje profesionalaca.
 • Višenamenska upotreba: Ovi krovni nosači su višenamenski i mogu se koristiti za prevoz različitih vrsta tereta, uključujući kofere, bicikle, skije i drugu sportsku opremu. Bez obzira na vaše potrebe, ovaj nosač će biti idealan izbor.
 • Podudaranje sa vašim vozilom: Nema potrebe za brinuti o tome da li će ovi krovni nosači odgovarati vašem vozilu. Napravljeni su posebno za VW Caddy Maxi (2007-2015), tako da se savršeno uklapaju u dizajn vašeg vozila.
 • Tradicija kvaliteta: Nordrive je renomirani proizvođač krovih nosača sa godinama iskustva. Možete imati poverenje u njihovu tradiciju kvaliteta i pouzdanosti.

Krovni nosaci za sve potrebe prevoza

Bilo da idete na planinarenje, surfanje, kampovanje ili samo želite da povećate prtljažni prostor na svom vozilu, krovni nosaci su neophodan dodatak koji će vam olakšati život. Sa krovom nosačima VW Caddy Maxi (2007-2015), sigurno ćete prevoziti sve što vam je potrebno.

U mom iskustvu sa ovim krovim nosačima, primetio sam da su izuzetno izdržljivi i sigurni. Osećate se potpuno bezbedno kada je teret čvrsto pričvršćen i ne pomeraju se tokom vožnje. Ne morate brinuti o eventualnom oštećenju ili gubitku tereta.

Što se tiče montaže, bila je to veoma jednostavna i brza procedura. Sve što je potrebno jeste pratiti uputstva koja su dolazila sa krovim nosačima. Bez obzira na to da li ste iskusni u ugradnji krovih nosača ili to radite prvi put, sigurno ćete se snalaziti.

Ovi krovni nosači su zaista višenamenski. Koristio sam ih za prevoz različitih stvari – od skija do bicikla. Uvek su me zadovoljili i pružili maksimalnu sigurnost tokom vožnje. Bez obzira na to da li je teret lak ili težak, imao sam poverenja u ovaj nosač da će sve ostati na svom mestu.

Nordrive je brend koji je prisutan na tržištu već duže vreme. Oduševio me je njihov tradicija kvaliteta i pouzdanosti. Znam da možem imati poverenje da će njihovi proizvodi biti izdržljivi i dugotrajni.

Ukratko, krovni nosaci VW Caddy Maxi (2007-2015), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su odličan izbor za sve vaše potrebe prevoza. Budite sigurni da ćete stvari prevesti bezbedno i sigurno, uz jednostavnu montažu i višenamensku upotrebu. Uverite se sami i nabavite ove krovne nosače danas.

PREDNOSTI

 • Moćni čelični nosači
 • Jednostavna montaža
 • Sigurnost tereta

POKLONITE VAŠEM VOZILU NORDRIVE KROVNE NOSAČE I UŽIVAJTE U SVIM PREDNOSTIMA KOJE ONI DONOSE!

Ovaj proizvod je kreiran kao opis proizvoda na osnovu pruženih informacija. Sve navedene funkcionalnosti i karakteristike su tačne u trenutku objavljivanja, ali se mogu promeniti bez prethodne najave.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja