рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači VW Caddy (2004-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5728 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VW CADDY (2004-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Zadovoljstvo prevoza – Krovni nosači koji odgovaraju svim vašim potrebama

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosači su idealno rešenje. Predstavljamo vam Krovne nosače VW Caddy (2004-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M, koji će vam omogućiti da lako i sigurno prenosite teret na vašem VW Caddy vozilu.

Set spreman za montažu
Nordrive krovni nosači isporučuju se kao kompletan set koji je spreman za brzu i jednostavnu ugradnju. Bez brige oko dodatne kupovine delova, jer sa ovim setom dobijate sve što vam je potrebno da biste montirali krovne nosače na vaše vozilo.

Kvalitetna izrada
Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i otporni na habanje. Možete biti sigurni da će vam služiti dugi niz godina.

Laka instalacija
Ne morate se brinuti oko komplikovane instalacije. Ovi krovni nosači se montiraju jednostavnim koracima, a detaljna uputstva za montažu vam pružaju sve neophodne informacije. Čak i ukoliko niste iskusni u montaži, možete se osloniti na naše jasno uputstvo i lakoća instalacije će vam biti zagarantovana.

Bezbednost garantovana
Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozne sigurnosne testove i da su bezbedni za upotrebu. Vaša sigurnost nam je na prvom mestu, zato smo se pobrinuli da naši krovni nosači zadovoljavaju najviše standarde.

Višenamenski nosači
Krovni nosači su neophodan deo opreme koji vam omogućava da montirate krovne kofera, ski nosače, kao i nosače za bicikle. Uz ove krovne nosače, možete putovati sa svim svojim omiljenim teretom bez brige o sigurnosti.

Elegantan dizajn
Šipke ovih krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma, pružajući im moderan i elegantan izgled. Ne samo da dobijate funkcionalne krovne nosače, već i estetski prijatan dodatak vašem vozilu.

Sprečava oštećenja
Kanalni dizajn šipki omogućava vam da ubacite gumeni profil koji sprečava klizanje tereta i štiti ga od oštećenja. Na taj način možete biti sigurni da ćete teret prevoziti na siguran način, bez ikakvih briga.

Jednostavna montaža uz bezbednosne brave
Krovne nosače je lako montirati na vaš automobil uz pomoć krovnih šapa i uzdužnih krovnih šina. Zahvaljujući posebno dizajniranim krovnim šapama, nosači se čvrsto pričvršćuju na šine, pružajući vam maksimalnu sigurnost. Uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, tako da možete biti sigurni da će vaš teret biti čuvan.

Važne informacije o dimenzijama
Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Dužina šipki je 120cm, što ih čini pogodnim za različite vrste tereta.

Upustvo za montažu
Da biste se uverili da je montaža bezbedna i ispravna, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montažu koje dolazi uz ovaj set krovnih nosača. Takođe, savetujemo vam da pročitate i bezbednosno uputstvo kako biste bili sigurni da se pridržavate svih odgovarajućih pravila.

Krovni nosači VW Caddy (2004-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M mogu vam pružiti sve što vam je potrebno za siguran i udoban prevoz tereta na vašem vozilu. Uz njih, možete biti sigurni da će vaš teret biti čuvan i da ćete uživati ​​u glatkoj vožnji.

Nemojte odugovlačiti, nabavite svoje krovne nosače danas i uživajte u besprekornom prevozu tereta!

Prednosti
– Set krovni nosača spreman za montažu
– Kvalitetna izrada od visokokvalitetnog aluminijumskog profila
– Jednostavna montaža uz bezbednosne brave

Napomena: Ova product description je napisana na osnovu dati proizvodnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja