рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Volvo V70 SW (2007-2013), alu šipke – Nordrive Kuma L

6.500 рсд

SKU: GTC5966 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO V70 SW (2007-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE KUMA L

Kvalitetni krovni nosači za siguran transport

Sigurnost vašeg vozila i prevoza svih potrebnih stvari je od izuzetne važnosti. Zato su tu krovni nosači Volvo V70 SW (2007-2013), alu šipke – Nordrive Kuma L. Ovi nosači su dizajnirani sa visokom kvalitetom materijala i pružaju pouzdanost koju želite i zaslužujete.

Spremni za ugradnju

Nordrive Kuma L krovni nosači dolaze kao potpuni set, spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo. Bez obzira na tip krova (sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa standardnom ili niskoprofilnom šinom), ovaj set nosača je idealan izbor za vas. Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, tako da možete biti sigurni u njihovu sigurnost i kvalitet.

Podrška za krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Krovni nosači Volvo V70 SW (2007-2013), alu šipke – Nordrive Kuma L su neophodan deo opreme za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi nosači omogućavaju vam da bezbedno prevozite svoje stvari na krovu vozila, bez oštećenja i sa potpunim poverenjem.

Aluminijumske šipke sa kanalima

Šipke ovih krovnih nosača su napravljene od visokokvalitetnog eloksiranog aluminijuma, koji garantuje dugotrajnost i izdržljivost. Šipke imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje i za sprečavanje oštećenja. Ovi kanali omogućavaju montažu nosača za skije i bicikle uz pomoć T-profila koji se idealno uklapaju.

Lako montiranje i prilagođavanje

Donji kanali šipki su oblikovani na način koji olakšava montažu krovnih šipki na krovne šape. Jednostavno navučete krovne šape u kanale i vaši nosači su spremni za upotrebu. Krajeve šipki štite gumeni poklopci koji se stavljaju nakon montiranja šipki. Ove krovne šape omogućavaju podesivu visinu i širinu, što znači da se mogu lako prilagoditi većini originalnih krovnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na šinama i garantovali maksimalno prianjanje.

Nosači za vozila sa standardnim uzdužnim šinama

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 118cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 129cm.

Bezbedno i odgovorno korišćenje

Da bi ste sigurno koristili ove krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su svi potrebni delovi uključeni u set. Takođe, preporučujemo da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava za sigurnu upotrebu krovne opreme.

Zaključak

U konačnici, Krovni nosači Volvo V70 SW (2007-2013), alu šipke – Nordrive Kuma L su pouzdan izbor za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Sa njima možete biti sigurni da će vaše stvari biti čvrsto i sigurno montirane, bez oštećenja i sa potpunim poverenjem.

Prednosti

  • Visokokvalitetne alu šipke
  • Bezbednost i pouzdanost
  • Lako montiranje i prilagođavanje

Poručite svoj set krovni nosača Volvo V70 SW (2007-2013), alu šipke – Nordrive Kuma L i obezbedite siguran prevoz vaših stvari na krovu vozila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja