рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Volvo V70 SW (2000-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13293 Kategorija:

KROVNI NOSACI VOLVO V70 SW (2000-2007), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Visokokvalitetni krovni nosaci za vaš Volvo V70 SW

Krovni nosaci Volvo V70 SW (2000-2007) su savršeno rešenje za sve vaše preovezne potrebe. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive SnapFit 2 krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spreman za instalaciju. Ovi nosaci su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, sa ili bez pričvrsnih tačaka ili sa standardnom šinom. Svi Nordrive krovni nosaci su GS-TÜV sertifikovani.

Dizajnirani za praktičnost i sigurnost

Nordrive SnapFit 2 krovni nosaci su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Pomažu vam da povećate prostor za prevoz tereta na vašem vozilu. Šipke ovih nosaca su teleskopske i izrađene od visokokvalitetnog čelika. Mogu se podesiti za šine koje imaju rastojanje od 100cm do 136cm. Krovne šape koje se montiraju na krovne sine imaju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine, dok su sami pojas i šape obloženi EPDM gumom radi zaštite krovne šine od ogrebotina. Takođe, krovne šape imaju bezbednosne brave koje pružaju dodatnu sigurnost.

Jednostavna instalacija i visoka nosivost

Nordrive SnapFit 2 krovni nosaci su dizajnirani za jednostavnu i brzu instalaciju. U setu ćete dobiti sve potrebne delove i detaljno uputstvo za montažu. Preporučujemo da pažljivo pročitate uputstvo pre instalacije i da se strogo pridržavate navedenih instrukcija radi sigurne upotrebe. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 136cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg.

Poštujte bezbednosna uputstva i uživajte u sigurnoj vožnji

Da biste osigurali bezbednu upotrebu krovnih nosaca, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva i pridržavate se navedenih pravila. Vaša bezbednost i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju su od izuzetne važnosti.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni čelični nosaci
  • GS-TÜV sertifikat
  • Teleskopski dizajn sa podesivim širinama
  • EPDM guma zaštiti krovne šine od ogrebotina
  • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost
  • Jednostavna instalacija
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Zatražite svoje krovne nosace Volvo V70 SW (2000-2007) – Nordrive SnapFit 2 odmah i unapredite svoje iskustvo prevoza tereta na vašem vozilu. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Budite sigurni i sigurno putujte sa Nordrive SnapFit 2 krovnim nosacima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja