рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10660 Kategorija:

KROVNI NOSACI VOLVO V40 I SW (1995-2004) BEZ UZDUZNIH KROVNIH SINA – CAM LOGICO 41005

Opis proizvoda

Krovni nosaci Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41005 su idealno resenje za sve vase potrebe prevoza na vasem vozilu. Ovi krovni nosaci su napravljeni od vrhunskog kvalitetnog celicnog profila, sto im daje izuzetnu izdrzljivost i sigurnost.

Kvalitetni i prakticni krovni nosaci

Cam Logico krovni nosaci dolaze kao kompletan set, spremni za jednostavnu i brzu ugradnju. U zavisnosti od tipa krova vaseg vozila, mozete odabrati izmedju razlicitih verzija krovni nosaca. Ovi krovni nosaci su neophodni za montazu krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca bicikla, sto vam omogucava da prenosite dodatne terete na krovu vozila bezbedno i pouzdano.

Montaza i kompatibilnost

Krovni nosaci Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41005 su kompletan set koji vam je potreban da biste imali sigurne i pouzdane krovne nosace na vasem vozilu. Prikazana cena ovog proizvoda odnosi se na navedeni set.

Molimo da imate u vidu da su ovi krovni nosaci namenjeni vozilima opremljenim sa ili bez pričvrsnih tačaka, bez uzdužnih šina. Pre kupovine, proverite kompatibilnost ovih krovnih nosaca sa vasim automobilom.

Specifikacija proizvoda

Svaki set krovni nosaca ukljucuje:
– Četiri crno obojena čelična sistema za pričvršćivanje (krovne sape), sa kompletom adaptera i crnim poklopcima od polipropilena.
– Dve čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm u zavisnosti od modela automobila, preseka 40x25mm, debljine 1,2 mm. Šipka je zaštićena crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetno je otporan na UV zrake.

Krovni nosači imaju preporučenu nosivost od 50kg, što vam omogucava da bezbedno prenosite veci teret na krovu vaseg vozila.

Ukoliko niste sigurni da li su navedeni krovni nosaci odgovarajuci za vas automobil, slobodno nas pozovite na broj 021/442-954. Nasi strucnjaci ce vam rado pruziti sve potrebne informacije i pomoc pri odabiru pravih krovnih nosaca za vas auto.

Molimo vas da posetite zvanicnu stranicu proizvoda kako biste se detaljnije upoznali sa ovim proizvodom.

Pregledajte nasu bogatu ponudu krovnih nosaca i pronadjite najbolje resenje za vase potrebe.

Prednosti

  • Kvalitetan materijal: Krovni nosaci Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41005 su napravljeni od vrhunskog celicnog profila, sto im daje dugotrajnost i izdrzljivost.
  • Laka montaza: Set dolazi sa svim potrebnim elementima za jednostavnu i brzu ugradnju, bez potrebe za dodatnim alatima.
  • Pouzdanost i sigurnost: Ovi krovni nosaci su dizajnirani da pruzaju maksimalnu sigurnost pri prenosu dodatnih tereta na krovu vaseg vozila.

Nabavite svoje krovne nosace danas!

Ne gubite vreme i nabavite svoje krovne nosace Volvo V40 I SW (1995-2004) bez uzduznih krovnih sina – Cam Logico 41005 odmah! Posetite nasu zvanicnu stranicu proizvoda i porucite ih jednostavno i brzo. Uzivajte u bezbednom i prakticnom prenosu tereta na krovu vaseg vozila.

[Poruci odmah!]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja