рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Volvo S60 (II.2) Sedan 4 vrata (2013-2018), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9237 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO S60 (II.2) SEDAN 4 VRATA (2013-2018), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za vaše prevozne potrebe

Kada su u pitanju krovni nosači, ovi nosači su svakako vaš najbolji izbor. Napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila, krovni nosači su dizajnirani da zadovolje sve vaše potrebe prevoza. Bez obzira da li vam treba prostor za krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle, ovi nosači su tu da vam pruže rešenje.

Dostupni su u različitim verzijama, zavisno od modela automobila. Svi Cruz krovni nosači poseduju prestižne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. To vam garantuje kvalitet i bezbednost ovih nosača.

Jedna od prednosti kupovine krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima je besplatna montaža. To znači da ćete dobiti kompletan set nosača koji je spreman za ugradnju. Naši stručno obučeni tehničari će se pobrinuti da vaši krovni nosači budu montirani na najbezbedniji način.

Krovni nosači su neophodni deo za montiranje krovne opreme. Sa ovim nosačima, možete se osloniti na njihovu izdržljivost i sigurnost. Uz Cruzove krovne nosače, možete putovati bez brige o svojim stvarima koje se nalaze na krovu vozila.

Set krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Ovaj komplet je sve što vam je potrebno za sigurno montiranje nosača na vaše vozilo.

Dužina šipki je 128cm, što je dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Maksimalna nosivost ovih šipki je 75kg, što znači da možete bezbedno prevoziti svoje stvari na krovu vozila. Bez obzira da li nosite krovne kofera, nosače za bicikle ili nosače za skije, možete biti sigurni da će Cruzove krovne šipke pružiti sigurnost i stabilnost.

Krovne šipke Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i dizajnirane su da budu sigurne i stabilne. Hvatači (stope) su napravljeni od vrhunskog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Prednosti:

  • Izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma
  • Bezbedne i stabilne
  • Jednostavno montiranje i demontiranje

Krovni kit

Krovni kit je deo koji vam je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran da odgovara tipu automobila za koji je namenjen. Napravljen je od visokokvalitetnog čelika, što garantuje dugotrajnost i sigurnost.

Prednosti:

  • Napravljen od visokokvalitetnog čelika
  • Dugotrajan i siguran

Bezbednosno uputstvo i tehnička podrška

Vaša bezbednost nam je na prvom mestu. Zato vas pozivamo da pažljivo pročitate bezbednosno uputstvo pre montaže krovnih nosača. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, naša tehnička podrška je tu da vam pomogne. Možete nas kontaktirati na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija

Zaključak

Krovni nosači Volvo S60 su savršen dodatak za vaše vozilo. Sa njima, možete bezbedno prevoziti svoje stvari na krovu vozila, bez brige o sigurnosti. Kvalitet i izdržljivost ovih nosača je neupitna, a uz besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima, dobijate sve što vam je potrebno za sigurno pričvršćivanje nosača na vozilo.

Prednosti:

  • Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma
  • Bezbedni i stabilni
  • Jednostavno montiranje i demontiranje

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite idealne za vaše potrebe!

Call to Action: Kupite sada

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja