рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Volvo S40 (II) Sedan 4 vrata (2003-2012), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9236 Kategorija:

KROVNI NOSAČI VOLVO S40 (II) SEDAN 4 VRATA (2003-2012), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

SAVRŠENO REŠENJE ZA SVA VAŠA PREVOZNA POTREBE

Krovni nosači su vaš najbolji saveznik kada je u pitanju prevoz različitih tereta na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su posebno dizajnirani za Volvo S40 (II) Sedan model sa 4 vrata, proizveden u periodu od 2003. do 2012. godine. Izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, koji garantuje njihovu izdržljivost i pouzdanost.

LAKO I BRZO MONTIRANJE

Set krovni nosača se isporučuje kao kompletna jedinica, spremna za montažu. Uz njih dolaze i svi potrebni elementi za postavljanje, uključujući i potpuno upustvo za montažu. Ne morate brinuti o dodatnom trošku za montažu, jer naša prodavnica vam obezbeđuje besplatnu uslugu montaže krovnih nosača.

SERTIFIKOVANO KVALITETNO

Kada je u pitanju sigurnost, ovi krovni nosači su prošli sve potrebne sertifikate. Posedujemo GS-TÜV sertifikat, koji garantuje da su nosači bezbedni i pouzdani za upotrebu. Takođe, nosači su testirani i poseduju City Crash sertifikat, kao i CEPE/ONU sertifikat.

VELIKA NOSIVOST I FLEKSIBILNOST

Krovni nosači Oplus AT karakterišu se velikom nosivošću. Izdržaće teret do 75kg, što vam omogućava da prenesete gotovo sve što vam treba na putovanjima. Fleksibilnost ovih nosača omogućava vam da jednostavno postavite bilo koju dodatnu opremu, kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili nosači za skije. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, postavljanje dodatne opreme je veoma jednostavno.

KOMPATIBILAN SA VOLVO S40 (II) SEDAN 4 VRATA (2003-2012)

Ovi krovni nosači specifično su dizajnirani za Volvo S40 (II) Sedan modele sa 4 vrata, proizvedene u periodu od 2003. do 2012. godine. Precizno se uklapaju na krov vašeg vozila i obezbeđuju sigurno pričvršćivanje tereta.

NARUČITE DODATNU BRAVICU ZA ZAKLJUČAVANJE

Ukoliko želite dodatnu sigurnost za vašu opremu na krovu, možete poručiti i bravicu za zaključavanje nosača. Ova opcija je dostupna, ali nije neophodna za montažu krovnih nosača. Možete je pronaći OVDE.

SPECIFIKACIJE:

 • Tip: Krovni nosači
 • Model: Volvo S40 (II) Sedan 4 vrata (2003-2012)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dužina šipki: 118cm
 • Nosivost: 75kg

PREDNOSTI:

 • Jednostavna montaža i besplatna usluga montaže u našim maloprodajnim objektima
 • Sertifikovano kvalitetni nosači sa GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikatima
 • Velika nosivost do 75kg i fleksibilnost za postavljanje dodatne opreme
 • Kompatibilni sa Volvo S40 (II) Sedan 4 vrata (2003-2012) modelom

Naručite krovne nosače Volvo S40 (II) Sedan 4 vrata (2003-2012) i obezbedite siguran i praktičan prevoz tereta na vašem vozilu. Uz našu besplatnu montažu i sertifikovan kvalitet nosača, ne morate brinuti o bezbednosti vaše opreme na putovanjima.


NAPOMENA: Ova opis proizvoda je kreiran na osnovu dostupnih informacija i ne odražava stvarne karakteristike i prednosti proizvoda. Za tačne informacije obratite se našoj prodavnici “OXO MARKET”.


PREDNOSTI:

 • Jednostavna montaža i besplatna usluga montaže u našim maloprodajnim objektima
 • Sertifikovano kvalitetni nosači sa GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU sertifikatima
 • Velika nosivost do 75kg i fleksibilnost za postavljanje dodatne opreme

ZAHTEVAMO VAŠU AKCIJU!

Naručite krovne nosače Volvo S40 (II) Sedan 4 vrata (2003-2012) danas i obezbedite siguran prevoz tereta na svim vašim putovanjima. Uz našu besplatnu montažu i sertifikovan kvalitet nosača, ne morate brinuti o bezbednosti vaše opreme. Kliknite ovde i poručite odmah!


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja