рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Yaris Verso (1999-2005), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13089 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA YARIS VERSO (1999-2005), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti

 • Visokokvalitetan čelični profil za trajnost i sigurnost
 • Teleskopske šipke se prilagođavaju širini krova vozila
 • Bezbednosne brave za sigurno pričvršćivanje
 • Kompletan set spreman za jednostavnu ugradnju
 • Podržava montažu krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

Specifikacije

 • Kompatibilnost: Toyota Yaris Verso (1999-2005)
 • Materijal: Čelik
 • Maksimalno rastojanje između nosača: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Sertifikat: GS-TÜV

Nordrive krovni nosaci za Toyota Yaris Verso (1999-2005) su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Izrađene od visokokvalitetnog čeličnog profila, ove krovne nosače odlikuje izdržljivost i sigurnost.

Teleskopske šipke omogućavaju prilagođavanje širini krova vašeg vozila, od 80cm do 111cm. Ovo čini krovne nosače Nordrive SnapFit 1 idealnim za različite modele vozila, a istovremeno pruža maksimalnu sigurnost prilikom prevoza tereta.

Jedna od ključnih prednosti ovih krovnih nosača je njihova jednostavnost ugradnje. Set dolazi kao kompletna jedinica koja je spremna za montažu bez potrebe za dodatnim alatima ili komplikovanim postupkom. Uputstva za montiranje su jasna i pružaju sve potrebne informacije za uspešnu instalaciju.

Kada se krovne šape montiraju na krovne šine, čelični pojas pruža potpuno prianjanje i sigurnost. Takođe, šape su obložene EPDM gumom kako bi se zaštitile krovne šine od ogrebotina. Bezbednosne brave osiguravaju stabilnost i sprečavaju nenamerno otvaranje tokom putovanja.

Nordrive krovni nosači su dizajnirani da podrže montažu različitih dodataka kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Pomoću ovih nosača, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno za avanturu na putu.

Pre nego što započnete sa montažom, pročitajte uputstva za montiranje kako biste se uverili da imate sve potrebne delove iz seta. Takođe, pročitajte bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte svih pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu ovog proizvoda.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda na OXO MARKET kako biste se detaljnije upoznali sa karakteristikama i mogućnostima ovih krovnih nosača za Toyota Yaris Verso.

Uverite se da ste izabrali najbolje krovne nosače za vaše vozilo i uživajte u sigurnom i komfornom prevozu tereta. Ne propustite priliku da unapredite svoje vozilo i omogućite sebi veću fleksibilnost prilikom putovanja. Poručite Nordrive krovne nosače za Toyota Yaris Verso danas!

Prednosti

 • Visokokvalitetan čelični profil za trajnost i sigurnost
 • Teleskopske šipke prilagođavaju se širini krova vozila
 • Bezbednosne brave za sigurno pričvršćivanje
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja