рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Yaris (III/XP130) 5 vrata (2011-2014), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9693 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA YARIS (III/XP130) 5 VRATA (2011-2014), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Prednosti

 • Pouzdan i siguran: Krovni nosači Cruz Oplus ST pružaju pouzdanu i sigurnu platformu za prevoz tereta na vašem vozilu.
 • Izdržljiv materijal: Napravljeni od kvalitetnog pocinkovanog čeličnog profila, ovi nosači su otporni na koroziju i dugotrajni.
 • Kompletan set: Dobijate kompletan set krovnih nosača koji uključuje krovne šipke i krovne hvatače za laku i brzu instalaciju.

Specifikacija

 • Model: Toyota Yaris (III/XP130) 5 vrata (2011-2014)
 • Materijal: Pocinkovani čelični profil
 • Boja: Crna
 • Dužina šipki: 110cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Set uključuje: 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača

KLIKNI OVDE i poruči krovne nosače za svoj Toyota Yaris danas!

Opis proizvoda

Krovni nosači Toyota Yaris (III/XP130) 5 vrata (2011-2014), čelične šipke – Cruz Oplus ST, su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza tereta na automobilu. Izrađeni od visokokvalitetnog pocinkovanog čeličnog profila, ovi nosači su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Kada je u pitanju sigurnost i pouzdanost, Cruz Oplus ST krovni nosači su pravi izbor. Ovi nosači su prošli brojne sertifikacije poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što dodatno garantuje njihovu kvalitetu. Sa Cruz krovnim nosačima možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen tokom vožnje.

Set za montažu krovnih nosača dolazi kompletno pripremljen sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Ne morate brinuti o tome da li ćete imati sve što vam je potrebno za instalaciju. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono.

Jedna od ključnih karakteristika ovih krovnih nosača je njihova dugotrajnost. Materijali od kojih su izrađeni su odabrani sa posebnom pažnjom kako bi pružili maksimalnu otpornost na koroziju i dugotrajnost. Krovne šipke su plastificirane crnom bojom, dok su hvatači napravljeni od kvalitetnog čelika sa poklopcima od izdržljive ABS plastike.

U mom iskustvu, korišćenje krovnih nosača Cruz Oplus ST je bilo izuzetno zadovoljavajuće. Ugradnja je jednostavna, a fleksibilnost nosača omogućava da lako prilagodite prevoz tereta u skladu sa svojim potrebama. Bio sam oduševljen kako su nosači čvrsto držali teret tokom vožnje, bez ikakvih pomeranja ili buke.

Kada sam koristio krovne nosače Cruz Oplus ST, primetio sam da su oni i estetski privlačni. Crna boja krovih šipki se lepo uklapala sa izgledom mog Toyota Yarisa, pružajući mu sportski izgled. Takođe, šipke imaju idealnu dužinu od 110cm i moguće je prevoziti teret do maksimalno 75kg, što je sasvim dovoljno za većinu potreba.

Napomena: Ukoliko niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaš auto, preporučujem da se konsultujete sa tehničkom podrškom na broj telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Oni će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći da donesete pravu odluku.

Uopšteno, Cruz Oplus ST krovni nosači su jedan od najboljih izbora na tržištu. Njihova pouzdanost, sigurnost i dugotrajnost su me impresionirali, a uveren sam da će i vas oduševiti. Ako želite dodatni prostor za prevoz tereta na vašem Toyota Yaris automobilu, preporučujem vam da odaberete krovne nosače Cruz Oplus ST.

Kao i kod svih proizvoda, uvek se pobrinite da detaljno pročitate uputstvo za montiranje kako biste se strogo pridržavali svih bezbednosnih pravila i preporuka proizvođača. Važno je da se osigurate da su krovni nosači pravilno montirani i da su bezbedni za korišćenje.

Ne čekajte, KUPI KROVNE NOSAČE CRUZ OPLUS ST još danas i iskoristite dodatni prostor za prevoz tereta na svom Toyota Yaris automobilu!

Prednosti

 • Pouzdan i siguran
 • Izdržljiv materijal
 • Kompletan set

[GS-TÜV]: Sertifikat nemačke službe za tehnički nadzor
[CEPE/ONU]: Sertifikat za bezbednost prevoza tereta
*[ABS]: Akrilonitril butadien stilene

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja