рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Yaris (1999-2005), alu sipke – Nordrive Kuma M

6.500 рсд

SKU: GTC14211 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA YARIS (1999-2005), ALU SIPKE – NORDRIVE KUMA M

Krovni nosači koji odgovaraju vašem vozilu

Nordrive Krovni nosači za Toyota Yaris su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, ovi nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani. Možete se osloniti na njih tokom svakodnevnih putovanja i dužih vožnji.

Kompletan set za jednostavnu ugradnju

Nordrive Krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za ugradnju. Ne morate se brinuti oko pronalaženja odgovarajućih delova ili dodatne opreme. Sve što vam je potrebno već se nalazi u ovom setu.

Kvalitetan dizajn i sertifikat potvrde

Svi Nordrive Krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što znači da su prošli rigorozna ispitivanja kvaliteta i sigurnosti. Možete biti sigurni da su ovi nosači pouzdani i da će izdržati sve zahteve vašeg putovanja.

Izuzetno jednostavna montaža

Montaža ovih krovnih nosača je veoma jednostavna i može se obaviti bez ikakvih problema. Sve što trebate da uradite je da sledite korake opisane u Uputstvu za Montiranje, koji dolazi sa setom. Sa samo nekoliko jednostavnih koraka, možete imati svoje nove krovne nosače spremne za upotrebu.

Podesive šipke za maksimalnu prilagodljivost

Šipke ovih krovnih nosača su podesive što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih šina. Bez obzira na to kako su vaše šine postavljene, ovi nosači će se sigurno uklopiti i stabilno držati teret koji prevozite.

Sigurnost na prvom mestu

Vaša bezbednost je naša najveća briga. Zato vam preporučujemo da pažljivo pročitate Bezbednosna Uputstva pre upotrebe ovih krovnih nosača. Pridržavanje ovih pravila će vam omogućiti sigurno i bezbrižno putovanje.

Specifikacije:

  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Tip krova vozila: Sa standardnim šinama
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 110cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti Krovni nosaci Toyota Yaris (1999-2005), alu sipke – Nordrive Kuma M

  • Lako se montiraju i koriste
  • Izuzetno izdržljivi i pouzdani
  • Povećavaju kapacitet prevoza vašeg vozila

Naručite svoje krovne nosače danas!

Uverili smo se u kvalitet i pouzdanost Nordrive Krovnih nosača za Toyota Yaris (1999-2005), alu sipke – Kuma M, i svim srcem vam ih preporučujemo. Naručite svoj set danas i uživajte u sigurnom i jednostavnom prevozu tereta na vašem vozilu.

Zapamtite, samo najbolje za vaš Toyota Yaris – Nordrive Krovni nosači.

[LINK ZA NARUDŽBU]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja