рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota RAV4 (IV/XA50) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9229 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA RAV4 (IV/XA50) 5 VRATA (2018-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

PREDNOSTI KROVNIH NOSAČA ZA TOYOTA RAV4

  • Lako montiranje i upotreba: Krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila i dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Bez ikakvih problema ih možete montirati na svoje vozilo i koristiti.
  • Sigurnost i stabilnost: Šipke Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma i dizajnirane su da budu bezbedne i stabilne. Hvatači su napravljeni od vrhunskog čelika, a poklopci hvatača od izdržljive ABS plastike. Možete biti sigurni da će vaša oprema na krovu biti čvrsto i pouzdano pričvršćena.
  • Raznovrsne mogućnosti: Krovni nosači se isporučuju u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg vozila. Bez obzira da li imate uzdužne šine, pričvrsne tačke ili integrisane uzdužne šine na krovu, postoji odgovarajuća verzija za vas.

KROVNI NOSAČI KOJI OBEZBEĐUJU BEZBEDNOST I FUNKCIONALNOST

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Uz krovne nosače Toyota RAV4 (IV/XA50) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Oplus AT, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto pričvršćena i spremna za avanturu.

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Aluminijumske krovne šipke su dizajnirane sa posebnom pažnjom da pruže sigurnost i stabilnost vašoj opremi na krovu. Dužina šipki je 128cm, a maksimalna nosivost iznosi 75kg.

OPIS KROVNIH ŠIPKI – CRUZ OPLUS AT

Aluminijumske krovne šipke Cruz Oplus AT su izuzetno kvalitetan dodatak za vaš automobil. Napravljene su da izdrže svakodnevnu upotrebu i da pruže sigurnost i stabilnost tokom vožnje.

Jedna od glavnih prednosti ovih krovnih šipki je kanal koji se nalazi na gornjoj strani. Ovaj kanal omogućava jednostavno postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija. Sve što treba da uradite je da pravilno postavite opremu u kanal i lako je zakačite na krovne šipke.

Krovne šipke Cruz Oplus AT su izuzetno sigurne. Izrađene su od najkvalitetnijeg aluminijuma koji pruža stabilnost i čvrstoću. Hvatači (stope) su napravljeni od vrhunskog čelika koji dodatno pojačava sigurnost pričvršćivanja. Poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike koja je otporna na habanje i uticaj spoljnih faktora.

Prilikom montiranja krovnih šipki Cruz Oplus AT, možete biti sigurni da će vaša oprema biti sigurno pričvršćena na krovu i da se neće pomerati tokom vožnje.

KROVNI KIT – CRUZ 935-868

Krovni kit je neophodan deo za pričvršćivanje krovnih šipki na krov vašeg automobila. Cruz 935-868 krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i idealno se uklapa sa krovnim nosačima Toyota RAV4 (IV/XA50) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Oplus AT. Kombinacija ovih komponenti pruža izuzetnu stabilnost i čvrstoću celokupnom krovnom sistemu.

Važno je pridržavati se uputstva za montiranje kako biste pravilno instalirali krovne nosače i kit na svoje vozilo. Bezbednost je na prvom mestu, stoga je važno se strogo pridržavati pravila koja su navedena u bezbednosnom uputstvu.

ZAKLJUČAK

Uživajte u avanturama i putovanjima sa krovnim nosačima Toyota RAV4 (IV/XA50) 5 vrata (2018-), alu šipkama – Cruz Oplus AT. Ovi nosači pružaju sigurnost, stabilnost i funkcionalnost tokom vožnje. Montiranje je jednostavno, a uz besplatnu montažu koju obezbeđujemo, ne morate brinuti o tome da li će sve biti ispravno postavljeno.

Zahvaljujući mogućnostima koje ovi nosači pružaju, možete bezbedno i praktično prevoziti svoju opremu na krovu automobila. Ne čekajte više, nabavite krovne nosače Toyota RAV4 (IV/XA50) 5 vrata (2018-), alu šipke – Cruz Oplus AT i spremni ste za nove avanture!

PREDNOSTI

  • Lako montiranje i upotreba
  • Sigurnost i stabilnost
  • Raznovrsne mogućnosti

PORUČITE SADA I ZAPOČNITE SVOJU AVANTURU!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja