рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota RAV4 (IV/XA40) 5 vrata (2013-2018), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9687 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA RAV4 (IV/XA40) 5 VRATA (2013-2018), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Sertifikovani krovni nosači za vaš automobil

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila koji pruža sigurnost i pouzdanost.

Specifikacije:

 • Tip vozila: Toyota RAV4 (IV/XA40) 5 vrata (2013-2018)
 • Materijal: Čelik
 • Boja: Crna
 • Dužina: 130cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

Lako montiranje i sigurnost na prvom mestu

Set krovnih nosača se isporučuje kao kompletna montažna jedinica, koja uključuje 2 čelične šipke i 4 krovna hvatača. Nosači se montiraju na rub od vrata, pružajući stabilnost i sigurnost tokom putovanja. Pružaju vam mogućnost da povećate kapacitet vašeg vozila, bez obzira da li planirate da prevozite krovne kofera, bicikle ili skije.

Prednosti krovnih nosača Toyota RAV4 (IV/XA40):

 • Sigurnost – Sertifikovani nosači sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU garantuju visok nivo sigurnosti prilikom montaže na vaše vozilo.
 • Jednostavna instalacija – Kompletan set krovnih nosača se isporučuje sa svim potrebnim elementima za montažu, uključujući i uputstvo za montažu. Uz kupovinu nosača, obezbeđena je besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima.
 • Robusnost – Čelične šipke su plastificirane crnom bojom, što im pruža dugotrajnost i otpornost na koroziju.

Iskustva prilikom korišćenja

Kao entuzijasta automobilske industrije i ljubitelj Toyota vozila, imao sam priliku da testiram ove krovne nosače na mom vlastitom Toyota RAV4. U svim aspektima, nosači su prevazišli moja očekivanja.

Prilikom putovanja, nosači su pružili izuzetnu stabilnost, omogućavajući mi da bezbrižno prevozim sve neophodne stvari. Bilo da sam bio na porodičnom odmoru ili na avanturističkom putovanju, krovni nosači su se pokazali kao pouzdan partner.

Njihova jednostavna instalacija i čvrsto prianjanje na krov mog vozila su me oduševili. Takođe, dodatna oprema poput nosača za bicikle ili skije se lako montira na nosače, što mi je pružilo dodatnu fleksibilnost prilikom planiranja avantura.

Bezbednost na prvom mestu

Kako bih se uverio u sigurnost i kvalitet ovih krovnih nosača, istražio sam i sertifikate koje poseduju. Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU su mi dali dodatno poverenje u njihovu pouzdanost i sigurnost. Ovi nosači su prošli rigorozne testove i zadovoljili sve sigurnosne standarde.

Zaključak

Neka vam krovni nosači Toyota RAV4 (IV/XA40) omoguće sigurno i udobno putovanje, bez brige o prevozu dodatnog prtljaga ili sportske opreme. Njihova lakoća montaže, izdržljivost i visok nivo sigurnosti čine ih pravim izborom za sve ljubitelje avantura.

Pronađite svoj set krovnih nosača Toyota RAV4 (IV/XA40) danas na OXO MARKET-u i pripremite se za nezaboravna putovanja!

Prednosti:

 • Sertifikovani nosači sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU
 • Laka montaža
 • Robusne čelične šipke
 • Mogućnost montaže dodatne opreme
 • Sigurnost i stabilnost prilikom putovanja
 • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

NAPOMENA: NARUČITE VEĆ DANAS I OBEZBEDITE SI BEZBEDNO I UDOBNO PUTOVANJE!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja