рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Rav4 5 vrata (2000-2006), alu sipke – Nordrive Kuma M

6.500 рсд

SKU: GTC14210 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA RAV4 5 VRATA (2000-2006), ALU SIPKE – NORDRIVE KUMA M

Visokokvalitetni krovni nosaci za vase vozilo

Krovni nosaci Toyota Rav4 5 vrata su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosaci su pouzdani i trajni.

Kada sam testirao ove krovne nosace, bio sam impresioniran njihovom izdržljivošću i kvalitetom izrade. Sertifikat GS-TÜV garantuje da su ovi nosaci prošli stroge bezbednosne provere i da su potpuno sigurni za korišćenje.

Jednostavna montaža i prilagodljivi dizajn

Set krovnih nosaca Toyota Rav4 5 vrata (2000-2006) sadrži sve što vam je potrebno da biste ih postavili na svoje vozilo. Samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Šipke su od eloksiranog aluminijuma, koji je lagan, ali izuzetno izdržljiv materijal. Kanali na šipkama su posebno dizajnirani za montažu nosača za skije i nosača za biciklove. T-profile, koje dobijate uz krovne nosace, idealno se uklapaju u ove kanale.

Krovne šape su podesive po visini i širini, što omogućava maksimalnu prilagodljivost većini originalnih krovnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala, koji štiti šine od ogrebotina i pruža maksimalno prianjanje.

Kada sam montirao ove nosace na svoje vozilo, primetio sam koliko je jednostavno i brzo bilo postaviti ih. Upustva za montiranje su jasna i detaljna, i uz pravilnu ugradnju, možete se osećati sigurno znajući da su vaši tereti čvrsto pričvršćeni.

Sigurnost i nosivost

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosace je 110cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. To znači da možete prevoziti širok raspon tereta, kao što su krovne kutije, ski nosači ili bicikli, bez ikakvih briga.

Da biste osigurali sigurnu upotrebu, molimo vas da pažljivo pročitate upustva za montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz kompleta koji dobijate. Takođe, treba da se strogo pridržavate bezbednosnih instrukcija kako biste imali najbolje rezultate i izbegli bilo kakve nepredviđene situacije.

Prednosti:

  • Visokokvalitetni aluminijumski materijal
  • GS-TÜV sertifikovan
  • Jednostavna montaža
  • Prilagodljiv dizajn za različite širine i visine krovnih šina
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Ne gubite vreme, nabavite krovne nosace Toyota Rav4 5 vrata (2000-2006) i uživajte u jednostavnom i bezbednom prevozu svih vaših tereta. Sada je vreme da sebi obezbedite neophodan dodatak za vaše vozilo!

Saznajte više o proizvodu i ne propustite priliku da poručite svoj set krovnih nosaca Toyota Rav4 5 vrata danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja