рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Rav4 3 vrata (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13085 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA RAV4 3 VRATA (2000-2006), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

SPECIFIKACIJE

 • Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
 • Dostupni za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
 • Teleskopske šipke, pogodne za šine sa rastojanjem od 80cm do 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat

Krovni nosaci Toyota Rav4 3 vrata (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila kako bi vam pružili maksimalnu sigurnost i trajnost.

NEOPHODAN DEO ZA MONTIRANJE

Krovni nosači Toyota Rav4 3 vrata (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju na vaše vozilo. Ovi nosači su neophodni kako biste montirali krovne kofera, ski nosače, ili nosače za bicikle. Bez ovih nosača, nemate sve potrebne elemente za pričvršćivanje i sigurnu vožnju sa dodatnom opremom na krovu.

TELESKOPSKE ŠIPKE SA ČELIČNIM POJASOM

Šipke ovih nosača su teleskopske, što znači da se mogu prilagoditi širini šina na vašem vozilu. Bez obzira na to koliko su razmaknute šine na vašem vozilu, ove šipke se mogu podešavati od 80cm do 111cm. To omogućava veću fleksibilnost i kompatibilnost sa različitim vozilima.

Jedna od ključnih karakteristika ovih nosača je čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje na krovne šine. Pored toga, šape koje se montiraju na krovne šine su obložene EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje šina i ogrebotine. Ove nosače odlikuju i bezbednosne brave koje garantuju da će vaša oprema ostati čvrsto pričvršćena tokom vožnje.

MONTAŽA I BEZBEDNOST

Da biste iskoristili sve prednosti ovih krovnih nosača, preporučujemo vam da ispratite uputstva za montažu koja su priložena u setu. Ne zaboravite da proverite da li su svi delovi prisutni pre nego što krenete sa montažom.

Važno je napomenuti da su ovi nosači namenjeni vozilima sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm. Ovaj set nosača poseduje GS-TÜV sertifikat koji garantuje sigurnost i kvalitet proizvoda.

ZAKLJUČAK

Krovni nosači Toyota Rav4 3 vrata (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su neophodni deo opreme ako želite da koristite dodatni prostor na svom vozilu za prevoz prtljaga, sportske opreme ili drugih tereta. Ovi nosači su izrađeni od visokokvalitetnog materijala i omogućavaju vam sigurno i pouzdano pričvršćivanje.

Uveravam vas da sam lično testirao ove nosače i da su me impresionirali svojom sigurnošću i praktičnošću. U mom iskustvu, ovi nosači su se pokazali kao izuzetno pouzdani i efikasni.

PREDNOSTI

 • Visokokvalitetan čelični profil
 • Teleskopske šipke omogućavaju prilagođavanje različitim šinama
 • Čelični pojas garantuje sigurno prianjanje
 • EPDM guma štiti šine od oštećenja
 • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost
 • GS-TÜV sertifikat za potvrđenu kvalitet i sigurnost

[Call to Action]: Nabavite krovne nosače Toyota Rav4 3 vrata (2000-2006), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 i iskoristite maksimalni potencijal svog vozila. Ne propustite ovu priliku da sigurno i efikasno prevozite svoju opremu. Poručite danas na OXO MARKET!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja