рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Corolla Verso (2004-2009), celicne sipke – Nordrive SnapFit 2

14.500 рсд

SKU: GTC13314 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA VERSO (2004-2009), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 2

Opis proizvoda

Nordrive krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, ovi krovni nosači pružaju izuzetnu sigurnost i pouzdanost. Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi nosači su dostupni u različitim verzijama u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila, bilo da ima pričvršćene tačke ili standardnu šinu. Svi Nordrive krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV, što garantuje njihovu visoku kvalitetu.

Krovni nosači su neophodan deo za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Omogućuju vam da bezbedno prenosite vašu dodatnu opremu i teret na krovu automobila.

Specifikacije

  • Materijal: Čelik
  • Teleskopske šipke
  • Dužina šipki: 100cm do 136cm
  • Namenjeno vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 136cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Prednosti

  • Snažan i siguran: Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosači pružaju izuzetnu sigurnost i pouzdanost prilikom prevoza vaše dodatne opreme.
  • Lako se montiraju: Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju. Bezbednosne brave na krovim šapama omogućavaju jednostavno i sigurno montiranje.
  • Univerzalna upotreba: Nordrive krovni nosači su namenjeni za prevoz različitih vrsta tereta, kao što su krovni koferi, ski nosači i nosači za bicikle.

Zaključak

Krovni nosači Toyota Corolla Verso (2004-2009), celicne šipke – Nordrive SnapFit 2 su odličan izbor za sve vaše potrebe prevoza na krovu vozila. Njihova visoka kvaliteta, sigurnost i jednostavna montaža čine ih idealnim dodatkom za vaš automobil. Uključeni sertifikat GS-TÜV dodatno potvrđuje njihovu profesionalnost i pouzdanost. Bezbednost prilikom transporta vaše dodatne opreme je od izuzetnog značaja, a ovi krovni nosači će vam omogućiti da to postignete sa lakoćom.

Naručite Nordrive krovne nosače već danas i uživajte u svim prednostima koje donose. Vaše putovanje će biti udobno i sigurno, a vi ćete biti spremni za sve avanture koje vas čekaju na putu.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja