рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) 5 vrata (2005-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9249 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E120) 5 VRATA (2005-2007), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Krovni nosači su neophodni za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Ovi krovni nosači Toyota Corolla (E120) 5 vrata (2005-2007) su napravljeni od najkvalitetnog aluminijumskog profila kako bi pružili sigurnost i stabilnost. Osim toga, dolaze kao kompletan set spreman za ugradnju, što vam olakšava proces montaže.

Kako funkcionišu krovni nosači?

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) 5 vrata (2005-2007) se isporučuju sa svim potrebnim delovima za montiranje. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova automobila. Imaju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet.

Jednostavna montaža i kompatibilnost

Montiranje krovnih nosača je jednostavno, a svaki kupac ovih nosača u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu. Pored toga, krovni nosači se mogu koristiti i sa bravicama za zaključavanje, koje se kupuju opciono.

Odlična nosivost i sigurnost

Krovne šipke Cruz Oplus AT su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, što im omogućava da budu izuzetno sigurne i stabilne. Sa dužinom od 118cm i maksimalnom nosivošću od 75kg, ove šipke su idealne za različite vrste prevoza.

Upustva za montiranje i bezbednost

Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje kako biste se uverili da pravilno postavljate nosače na svoje vozilo. Uvek se pridržavajte bezbednosnih mera koje su navedene u uputstvu i strogo se pridržavajte navedenih pravila.

Uvek smo tu za vas

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno nas kontaktirajte. Naša tehnička podrška je tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja. Pozovite nas na broj 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zaključak

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) 5 vrata (2005-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT su odličan izbor za sve vaše prevozne potrebe. Sa njima možete bezbedno i sigurno montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikla. Njihova visoka kvaliteta, jednostavna montaža i velika nosivost čine ih idealnim dodatkom za vaše vozilo.

Prednosti:

  • Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
  • Sigurni i stabilni za prevoz krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla
  • Besplatna montaža u našim maloprodajnim objektima

Poručite krovne nosače Toyota Corolla (E120) 5 vrata (2005-2007), alu šipke – Cruz Oplus AT i uživajte u bezbednom i udobnom prevozu svih vaših stvari!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja