рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Corolla (E120) 5 vrata (2002-2004), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9248 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA COROLLA (E120) 5 VRATA (2002-2004), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Kompletan set krovnih nosača za vaše potrebe prevoza

Prednosti

 • Kvalitetan materijal: Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog ili čeličnog profila, u zavisnosti od modela nosača.
 • Sertifikovani: Poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU.
 • Besplatna montaža: Ukoliko kupite krovne nosače u našim maloprodajnim objektima, dobijate besplatnu montažu.

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na automobilu. Ne samo da su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, nego su i jednostavni za montažu. Bez obzira da li želite da montirate krovni kofer, ski nosače ili nosače za bicikle, krovni nosači će vam omogućiti da bezbedno i jednostavno prenosite sve što vam je potrebno.

Set sadrži sve što vam je potrebno

Set za montažu krovnih nosača uključuje 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Sve što vam je potrebno da biste postavili nosače na krov vašeg automobila nalazi se u ovom kompletu. Cena ovog proizvoda odnosi se na kompletan set.

Ukoliko želite da dodatno obezbedite svoje nosače, možete poručiti i bravice za zaključavanje. One nisu neophodne za montažu krovnih nosača, ali vam pružaju dodatnu sigurnost.

Kvalitetne krovne šipke

Krovne šipke u ovom setu su od aluminijuma, koji je izuzetno kvalitetan materijal koji nudi sigurnost i stabilnost. Nosači (hvatači) su napravljeni od visokokvalitetnog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme, poput krovnog kofera, nosača bicikla ili nosača skija, veoma je jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina krovne šipke je 118cm, a maksimalna nosivost je 75kg, što je sasvim dovoljno da prenesete sve što vam je potrebno na vašem putovanju.

Krovni Kit za pričvršćivanje

Krovni kit je neophodan za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da se u potpunosti uklapa u vaš automobil. Izrađen je od visokokvalitetnog čelika kako bi osigurao sigurno pričvršćivanje.

Važno je da pažljivo pročitate sva uputstva za montažu kako biste pravilno postavili krovne nosače. Bezbednost je uvek na prvom mestu.

Ako niste sigurni da li su krovni nosači odgovarajući za vaš auto, slobodno nas pozovite na broj tehničke podrške: 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam pružiti sve potrebne informacije.

Ovi krovni nosači su napravljeni u Španiji, tako da možete biti sigurni u njihov kvalitet.

Ne gubite vreme, već poručite svoje krovne nosače danas! Pogledajte i našu kompletnu ponudu krovnih nosača na [link] (https://oxomarket.com/krovnosace). Vaše putovanje može biti udobnije i sigurnije uz kvalitetne krovne nosače.

Ukratko o proizvodu:

 • Kompletan set krovnih nosača za Toyota Corolla (E120) sa 5 vrata (2002-2004)
 • Izrađeni od aluminijuma
 • Lak za montažu
 • Maksimalna nosivost 75kg

Prednosti

 • Kvalitetan materijal: Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila
 • Sertifikovani: Poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU
 • Besplatna montaža: Dobićete besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima.

Pozovite tehničku podršku ili posetite ovlašćenog prodavca

Ako imate bilo kakva pitanja o ovim krovnim nosačima za Toyota Corolla (E120), slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na broj 021/442-954 ili 021/6339-223. Naši stručnjaci će vam rado pomoći i pružiti sve potrebne informacije.

Ne čekajte predugo, već poručite krovne nosače i uživajte u sigurnom i udobnom putovanju!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja