рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Camry (XV70) Sedan 4 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9245 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA CAMRY (XV70) SEDAN 4 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Kompletan set krovnih nosača za Toyota Camry

Krovni nosači su neophodan dodatak za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala kao što su aluminijumski ili čelični profili, u zavisnosti od modela nosača. Ovaj set krovnih nosača dolazi kao potpuno spreman za ugradnju. Različite verzije su dostupne u zavisnosti od tipa krova vašeg automobila. Bez obzira da li imate pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine ili integrisane uzdužne šine, u ponudi su modeli koji odgovaraju vašem vozilu.

Sertifikovani krovnim nosači

Svi Cruz krovni nosači poseduju zavidne sertifikate kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Ova sertifikacija garantuje sigurnost i kvalitet proizvoda. Takođe, svaki kupac koji kupi krovne nosače u našim prodavnicama ima pravo na besplatnu montažu.

Univerzalna funkcionalnost krovnih nosača

Krovni nosači su esencijalni deo svakog vozila kada je u pitanju prevoz krovnih kofera, bicikala ili ski opreme. Sa kvalitetnim krovim nosačima, možete biti sigurni da će vaša oprema biti čvrsto i sigurno pričvršćena.

Aluminijumske krovne šipke za Toyota Camry

Ovaj set krovnih nosača se sastoji od aluminijumskih krovnih šipki Oplus AT, koje su izuzetno sigurne i stabilne. Hvatači šipki su napravljeni od vrhunskog čelika, dok su poklopci hvatača izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke. Dužina šipki je 118cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki kako biste se postarali da budu ispravno instalirane na vašem vozilu.

Krovni kit za Toyota Camry

Pored krovnih šipki, ovaj set takođe uključuje krovni kit koji je dizajniran tako da se savršeno uklopi sa vašim modelom automobila. Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika i pruža optimalnu sigurnost i stabilnost krovnim šipkama.

Bezbednost na prvom mestu

Uvek preporučujemo da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva pre instalacije krovnih nosača. Obratite se našoj tehničkoj podršci ako niste sigurni da li su ovi krovni nosači odgovarajući za vaše vozilo. Nudimo podršku putem telefona na brojevima 021/442-954 i 021/6339-223.

Zemlja porekla i zvanična stranica proizvoda

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, što garantuje kvalitet i pouzdanost. Za više informacija o proizvodu, posetite zvaničnu stranicu ovde.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača i pronađite savršen dodatak za vaše vozilo.

🥳 Prednosti
– Aluminijumske krovne šipke garantuju sigurnost i stabilnost
– Jednostavno pričvršćivanje dodatne opreme
– Maksimalna nosivost od 75kg

🛒 Naručite odmah i obezbedite siguran prevoz svih vaših stvari na krovu svog Toyote Camry!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja