рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Aygo (II/AB40) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Oplus AT

14.300 рсд

SKU: GTC9243 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA AYGO (II/AB40) 5 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT

Faktuelan Naziv Proizvoda

Krovni Nosači za Toyota Aygo (II/AB40) 5 Vrata (2014-)

Krovni nosači su neophodni kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnijih materijala – aluminijuma ili čelika, zavisno od modela nosača. Sertifikovani su od strane GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU. Pružajući vam set koji je spreman za ugradnju, mi vam omogućavamo da lako montirate nosače na vaš automobil.

Opis Proizvoda

Krovni nosači Toyota Aygo (II/AB40) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Oplus AT, su savršeno rešenje za prevoz tereta na vašem vozilu. Ovi kvalitetni nosači su izrađeni od aluminijuma i pružaju sigurno i pouzdano pričvršćivanje.

Uz krovne nosače, možete transportovati različite stvari kao što su krovni koferi, nosači za bicikle ili ski oprema. Nosači dolaze kao kompletan set spreman za montažu na vozilo.

Jedna od prednosti krovnih nosača je da se isporučuju sa sertifikatima GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu kvalitetu i bezbednost.

Ovi nosači su kompatibilni sa Toyota Aygo (II/AB40) modelom sa 5 vrata, proizvedenim od 2014. godine. Oni su dizajnirani tako da savršeno odgovaraju ovom modelu automobila.

Specifikacije

Set krovnih nosača za Toyota Aygo (II/AB40) 5 vrata (2014-) uključuje:

  • 2 aluminijumske krovne šipke modela Cruz Oplus AT
  • 4 krovna hvatača (šape-stope) za sigurno pričvršćivanje

Dužina krovnih šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 75kg. Zahvaljujući kanalima na gornjem delu šipki, montiranje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma jednostavno.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste pravilno instalirali proizvod na svoje vozilo. Takođe, savetujemo vam da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali siguran i pouzdan prevoz tereta.

Prednosti

  • Sigurnost i pouzdanost: Krovni nosači Cruz Oplus AT su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma i čelika, pružajući vam sigurno i pouzdano pričvršćivanje tereta na vašem automobilu.
  • Jednostavna montaža: Set krovnih nosača dolazi kao kompletan set spreman za montažu, što vam omogućava da lako instalirate nosače na svoje vozilo.
  • Kompatibilnost: Ovi nosači su posebno dizajnirani za Toyota Aygo (II/AB40) model sa 5 vrata, proizveden od 2014. godine.

Pozovite Tehničku Podršku

Ako niste sigurni da li ovi krovni nosači odgovaraju vašem automobilu, slobodno pozovite našu tehničku podršku na brojeve 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš tim će vam rado pomoći i dati savet u vezi sa odabirom i montažom.

Uvereni smo da će vam krovni nosači Toyota Aygo (II/AB40) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Oplus AT, pružiti sve što vam je potrebno za bezbedno i udobno prevoz tereta na vašem vozilu. Posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više detalja.

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i bezbednosna uputstva pre upotrebe nosača.

Poziv na Akciju

Naručite krovne nosače Toyota Aygo (II/AB40) 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Oplus AT, i obezbedite siguran i pouzdan prevoz tereta na svom vozilu. Odaberite kvalitet i budite pripremljeni za sve vaše avanture na putu.

Za više informacija i poručivanje posetite našu zvaničnu stranicu proizvoda:

KROVNI NOSAČI TOYOTA AYGO (II/AB40) 5 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AT


Prednosti

  • Sigurnost i pouzdanost
  • Jednostavna montaža
  • Kompatibilnost
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja