рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Toyota Avensis Wagon (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5757 Kategorija:

KROVNI NOSAČI TOYOTA AVENSIS WAGON (2012-2015), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Šipke za krovne nosače visokog kvaliteta

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visokokvalitetnog aluminijumskog profila koji garantuje trajnost i sigurnost. Nordrive RailPro M krovni nosači su isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju.

Praktično i funkcionalno rešenje za prevoz

Krovni nosači Toyota Avensis Wagon (2012-2015) su neophodan deo opreme koji vam omogućava montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Zahvaljujući alu šipkama, nosači su izuzetno stabilni i obezbeđuju sigurnu vožnju.

Jednostavna montaža i maksimalna sigurnost

Šipke za krovne nosače su od eloksiranog aluminijuma i imaju kanale u koje se ubacuju gumeni profili otporni na klizanje. Ovi kanali omogućavaju jednostavno montiranje nosača za ski i bicikle. Donji kanali su posebno oblikovani da olakšaju montažu krovnih šipki na krovne šape.

Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i elegantnog dizajna. Uz pomoć hvatača, šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Dizajn šapa omogućava maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje. Takođe, uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Jednostavna upotreba i univerzalna kompatibilnost

Model krovnih nosača Nordrive RailPro M je univerzalno kompatibilan sa vozilima Toyota Avensis Wagon (2012-2015) koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 112,5cm, a maksimalna nosivost je 100kg. Dužina šipki je 120cm, što omogućava sigurno pričvršćivanje tereta na krov vozila.

Bezbednost i uputstva za montažu

Da bi ste sigurno koristili krovne nosače, molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje i da proverite da li su na broju svi delovi iz navedenog seta. Uputstvo će vam pružiti detaljne informacije o ispravnom postavljanju nosača na vozilo.

Takođe, pre upotrebe nosača molimo vas da pročitate bezbednosno uputstvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila kako biste obezbedili sigurnu vožnju.

Prednosti:

  • Visokokvalitetne alu šipke
  • Jednostavna montaža
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Napomena: Ova Opis je kreiran na osnovu ponuđenih informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike i benefite proizvoda.

Kupite krovne nosače Toyota Avensis Wagon (2012-2015), alu šipke – Nordrive RailPro M i sigurno prevozite svoje terete.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja