рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Avensis Karavan (2003-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13082 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA AVENSIS KARAVAN (2003-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Krovni nosaci Toyota Avensis Karavan – idealno rešenje za prevoz

Krovni nosaci Toyota Avensis Karavan su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci pružaju sigurnost i pouzdanost. Bez obzira da li vam je potreban krovni kofer, nosač za skije ili nosač za bicikle, ovi krovni nosaci će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Teleskopske šipke od visokokvalitetnog čelika

Ovi krovni nosaci poseduju teleskopske šipke, koje se mogu prilagoditi šinama vozila koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Izrađene od visokokvalitetnog čelika, šipke su stabilne i čvrste, pružajući sigurnost tokom vožnje.

Savršeno prianjanje na krovne šine

Krovne šape koje se montiraju na šine vozila imaju čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje. Osim toga, šape su obložene EPDM gumom koja štiti krovne šine od ogrebotina. Bravlju na šapama osigurava sigurnost i sprečava slučajno otvaranje prilikom vožnje.

Kompatibilnost i nosivost

Navedeni model krovnih nosača je namenjen vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm. Sa nosivosti do 100kg, možete bezbedno prevoziti sve što vam je potrebno na putovanjima.

Sigurnost je na prvom mestu

Da bi ste sigurno koristili ove krovne nosače, preporučljivo je da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su svi delovi iz kompleta prisutni. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava koja se odnose na upotrebu ovog proizvoda.

Prednosti krovnih nosača Toyota Avensis Karavan (2003-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1:

  • Visokokvalitetne teleskopske šipke od čelika
  • Savršeno prianjanje na krovne šine uz pomoć čeličnog pojasa i gumene obloge
  • Sigurnosna brava na krovnoj šapi

Postavite krovne nosace Toyota Avensis Karavan na svoje vozilo i budite spremni za sve avanture na putu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja