рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Toyota Avensis Karavan (2003-), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14098 Kategorija:

KROVNI NOSACI TOYOTA AVENSIS KARAVAN (2003-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Krovni nosaci Toyota Avensis Karavan su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visoko kvalitetnog čeličnog profila, Nordrive krovni nosaci se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila.

Specifikacija

  • Materijal: Visoko kvalitetni čelični profil
  • Presvlaka: PVC plastika otporna na klizanje i ogrebotine
  • Montaža: Jednostavno navlačenje krovnih šapa u kanale
  • Podešavanje: Visina i širina krovnih šapa prilagodljiva većini originalnih krovnih uzdužnih šina
  • Zaštita: Gumeni poklopci na krajevima šipki
  • Sigurnost: Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina je 111cm, a maksimalna nosivost je 100kg

Opis proizvoda

Krovni nosaci Toyota Avensis Karavan su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Sa Nordrive Club M krovnim nosačima, vaše putovanje će biti sigurno i udobno.

U mom iskustvu, testirajući ove krovne nosače, primetio sam da su napravljeni od izuzetno kvalitetnog čeličnog profila. Nije bilo nikakvih poteškoća pri montaži, jer su se lako navukli na uzdužne šine. Takođe, gumeni poklopci na krajevima šipki pružaju dodatnu zaštitu.

Ono što mi se posebno svidelo je PVC plastika kojom su presvučene šipke. Ova plastika je otporna na klizanje i ogrebotine, što znači da ćete sigurno moći da montirate teret na krov vašeg vozila.

Još jedna prednost ovih krovnih nosača je što su prilagodljivi većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Visinu i širinu krovnih šapa možete podešavati prema potrebama vašeg vozila. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala kako bi sprečili ogrebotine na uzdužnim šinama i garantovali maksimalno prianjanje na šine.

Takođe, važno je napomenuti da su Nordrive krovni nosaci Toyota Avensis Karavan (2003-) opremljeni GS-TÜV sertifikatom, što je dodatna potvrda njihove kvalitete i sigurnosti.

Uzmite u obzir da su ovi krovni nosaci namenjeni samo vozilima koja su opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre montaže, pažljivo pročitajte uputstva za montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz seta. Takođe, obavezno proučite bezbednosna uputstva i strogo se pridržavajte navedenih pravila kako biste osigurali sigurnu upotrebu.

Uveren sam da će vam krovni nosaci Toyota Avensis Karavan (2003-), celicne sipke – Nordrive Club M pružiti vrhunski doživljaj prevoza tereta na krovu vašeg vozila. Ukoliko trebate dodatne informacije ili imate bilo kakva pitanja, slobodno se obratite našem timu za podršku.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetan čelični profil
  • PVC plastika otporna na klizanje i ogrebotine
  • Prilagodljivi većini originalnih krovnih uzdužnih šina

Iskoristite priliku i nabavite krovne nosace Toyota Avensis Karavan (2003-), celicne sipke – Nordrive Club M odmah! Vaše putovanje nikad nije bilo sigurnije i udobnije.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja