рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Suzuki Swift (IV) 5 vrata (2017-), čelične šipke – Cruz Oplus ST

13.800 рсд

SKU: GTC9732 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI SWIFT (IV) 5 VRATA (2017-), ČELIČNE ŠIPKE – CRUZ OPLUS ST

Krovni nosači su neophodan deo za prevoz na vašem vozilu

Kompletan set krovni nosača spremnih za ugradnju

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Izrađeni su od najkvalitetnijeg čeličnog profila koji pruža izdržljivost i sigurnost. Kada kupite krovne nosače, dobijate kompletnu montažnu opremu što znači da su spremni za ugradnju odmah po isporuci.

Različite verzije za različite tipove automobila

Naši krovni nosači su dostupni u različitim verzijama kako bi se uklopili na vaš automobil. Bez obzira na to da li vaš automobil ima pričvršćene tačke na krovu ili uzdužne šine koje se odvajaju od krova, imamo pravi krovni nosač za vas. Sertifikati koje poseduju naši nosači, kao što su GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, garantuju vam sigurnost i kvalitet.

Besplatna montaža krovnih nosača

Uz našu uslugu, svaki kupac dobija besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naši stručno obučeni tehničari će vam pomoći da pravilno montirate nosače i osigurate njihovu stabilnost i sigurnost na vašem vozilu.

Neophodan deo za montažu dodatne opreme

Krovni nosači su neophodni za montažu dodatne opreme poput krovnih kofera, nosača za bicikle ili nosača za skije. Uz naše krovne nosače, možete biti sigurni da će vaša dodatna oprema biti sigurno i čvrsto montirana na vašem vozilu.

Set za montažu krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača. Ove šipke su izrađene od pocinkovanog čeličnog profila, a prevučene su kvalitetnom plastikom koja pruža anti-korozivnu zaštitu. Hvatači su takođe napravljeni od vrhunskog čelika i imaju poklopce od izdržljive ABS plastike. Dužina šipki je 110cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Bravice za zaključavanje (opciono)

Uz krovni nosač, možete dodatno naručiti bravice za zaključavanje koje će dodatno osigurati vašu opremu. Međutim, ove bravice nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača.

Krovni Kit – Cruz 935-853

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih nosača na krov automobila. On je napravljen od visokokvalitetnog čelika i posebno je dizajniran za odgovarajući tip automobila. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnog kita kako biste pravilno instalirali nosače na vašem vozilu.

Bezbednosne napomene i uputstva

Pre montaže krovnih nosača, molimo vas da pažljivo pročitate bezbednosna uputstva koja dolaze uz proizvod i strogo se pridržavate navedenih pravila. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija

Ovi krovni nosači su proizvedeni u Španiji, poznatoj po visokom kvalitetu izrade automobilskih delova i dodatne opreme.

Zvanična stranica proizvoda

Za više informacija o ovom proizvodu, možete posetiti zvaničnu stranicu proizvoda na našoj veb stranici.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača

Pored ovog proizvoda, nudimo i širok izbor drugih krovnih nosača za različite tipove automobila. Posetite našu prodavnicu i pogledajte kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prikazani video služi samo kao ilustracija

Video koji je prikazan na stranici je ilustrativnog karaktera i služi samo za demonstraciju montaže krovnih nosača. Molimo vas da se pridržavate uputstava koja dolaze uz proizvod prilikom montaže nosača na vaše vozilo.

Prednosti

  • Izrađeni od kvalitetnog čeličnog profila
  • Bezbedni i pouzdani
  • Sertifikati GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU

Poručite krovne nosače za Suzuki Swift (IV) 5 vrata (2017-), čelične šipke – Cruz Oplus ST odmah i iskoristite sve njihove prednosti prilikom prevoza na vašem vozilu.

(Proizvod možete poručiti putem OXO MARKET platforme)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja