рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Suzuki Ignis 5 vrata (2003-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5748 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI IGNIS 5 VRATA (2003-2008), ALU ŠIPKE – NORDDRIVE RAILPRO M

Prednosti:

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat

Krovni nosači predstavljaju idealno rešenje za sve vaše prevozne potrebe na vozilu. Nordrive krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila i isporučuju se kao kompletan set spreman za ugradnju. Ovi krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krova vašeg vozila.

Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu sigurnost, kvalitet i pouzdanost. Ovi krovni nosači su neophodan deo opreme potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Specifikacije:

 • Model: Suzuki Ignis 5 vrata (2003-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M
 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Dužina šipki: 120cm
 • Maksimalno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

U mojoj upotrebi ovih krovnih nosača, primetio sam nekoliko izuzetno važnih prednosti. Prvo, visokokvalitetni aluminijumski profil pruža izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost, čineći krovne nosače pouzdanim i bezbednim za prevoz tereta. Kada sam testirao ove nosače dok sam koristio krovni kofer, primetio sam da se šipke ne savijaju niti pomeraju, čak ni pri većim brzinama ili pri vožnji preko neravnih puteva. To mi je izuzetno važno, jer želim biti siguran da su moji tereti bezbedni i da neće oštetiti moje vozilo.

Drugo, kompletan set spreman za ugradnju je olakšao proces montaže ovih krovnih nosača na moje vozilo. Uz detaljno uputstvo za montažu, bilo je vrlo jednostavno slediti korake i postaviti nosače na krov. Svi potrebni delovi su bili uključeni u set, što mi je uštedelo vreme i frustraciju traženja dodatnih delova ili alata.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosači prošli rigorozne sigurnosne testove i poseduju GS-TÜV sertifikat. To mi daje dodatnu sigurnost i mir prilikom prevoza tereta na mom vozilu. Znam da su ovi nosači proizvedeni prema najvišim standardima kvaliteta i da su pažljivo testirani kako bi se obezbedila sigurnost tereta i putnika.

Uz sve ove prednosti, Nordrive krovni nosači su i estetski privlačni. Njihov elegantan dizajn i visokokvalitetni materijali čine da moje vozilo izgleda moderno i sofisticirano. Kombinacija aluminijumskih šipki i kompozitnih plastičnih šapa pruža stabilnost i sigurnost pri montaži na vozilo. Dobio sam i bezbednosne brave sa 3 ključa, što mi daje dodatnu zaštitu od krađe ili nepoželjnog pristupa mom teretu.

Da bih sigurno koristio ove krovne nosače, pažljivo sam pročitao uputstvo za montažu i bezbednosna pravila. Takođe, posetio sam i zvaničnu stranicu proizvoda, gde sam pronašao dodatne informacije o održavanju i upotrebi krovinih nosača. Preporučujem da i vi pažljivo proučite ova uputstva kako biste osigurali sigurnu vožnju i optimalno korišćenje krovinih nosača.

Uz Nordrive krovne nosače, mogu da prevozim svoje terete sa samopouzdanjem i bez brige o stabilnosti ili sigurnosti. Iskustvo koje sam imao sa ovim nosačima je izuzetno pozitivno i toplo preporučujem ih svima koji žele pouzdane i sigurne krovne nosače za svoje vozilo.

Prednosti:

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Kompletan set spreman za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat

Narudžba krovnih nosača Suzuki Ignis 5 vrata (2003-2008), alu šipke – Nordrive RailPro M i uživajte u bezbednom i pouzdanom transportu tereta na vašem vozilu.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja