рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Suzuki Ignis 5 vrata (2000-2003), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5749 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUZUKI IGNIS 5 VRATA (2000-2003), ALU ŠIPKE – NORDDRIVE RAILPRO M

Visokokvalitetni krovni nosači za vaše vozilo

Dobrodošli na OXO MARKET! Danas vam predstavljamo krovne nosače koji će zadovoljiti sve vaše potrebe u prevozu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači će vam pružiti izuzetnu sigurnost i izdržljivost.

Vaša potraga za savršenim nosačima se završava ovde

Suzuki Ignis 5 vrata (2000-2003) sada može biti opremljen Nordrive RailPro M krovnim nosačima. Ovi nosači dolaze kao kompletna set koja je spremna za ugradnju na vaše vozilo. Ova verzija nosača je posebno dizajnirana za Suzuki Ignis 5 vrata (2000-2003) modele, tako da se savršeno uklapaju i pružaju sigurnost i funkcionalnost.

Elegantan dizajn za savršenstvo na vašem vozilu

Nordrive RailPro M krovni nosači su odlikuju elegantnim dizajnom koji će naglasiti lepotu vašeg vozila. Izrađene od visokokvalitetnog aluminijuma, šipke su izdržljive i otporne na sve vremenske uslove. Sa kanalima koji se mogu prilagoditi različitom prtljagu, ovi nosači nude svestrane mogućnosti za nošenje kofera za krov, nosača za bicikle ili nosača za skije.

Kvalitet i sigurnost su na prvom mestu

Nordrive krovni nosači su prošli rigorozne testove i poseduju GS-TÜV sertifikat. To je garancija da će vaša oprema biti sigurno montirana i da ćete bezbrižno uživati u svim prednostima koje nosači pružaju. Sa ovim nosačima možete biti sigurni da će vaša prtljaga biti čvrsto pričvršćena tokom vožnje.

Lako montiranje i bezbednost

Montiranje ovih krovnih nosača je jednostavno i ne zahteva poseban alat. Uz paket dolaze sve potrebne komponente i uputstva za montažu. Krovne šape su dizajnirane tako da se lako pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Bezbednosne brave sa 3 ključa su takođe uključene, pružajući vam dodatnu sigurnost i mir.

Neka avantura počne!

Sa Nordrive RailPro M krovnim nosačima, maksimalna udaljenost između šina za montažu je 112,5cm, a nosivost je impresivnih 100kg. To znači da ćete moći nositi sve što vam je potrebno za vaše avanture, bilo da je u pitanju kampovanje, planinarenje ili putovanje sa porodicom.

Prednosti:

  • Izdržljivi i sigurni krovni nosači
  • Kompletan set sa svim potrebnim komponentama
  • Elegantan dizajn koji se uklapa sa izgledom vašeg vozila

Napomena: Ova ponuda se odnosi samo na krovne nosače. Dodatna oprema kao što su koferi za krov, nosači za bicikle ili nosači za skije se prodaju zasebno.

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE OVDE

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja