рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Suzuki Alto V (2002-2008) 5 vrata – Cam Logico 41005

7.800 рсд

SKU: GTC10690 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUZUKI ALTO V (2002-2008) 5 VRATA – CAM LOGICO 41005

Krovni nosaci za Suzuki Alto V (2002-2008) su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza. Izrađeni su od kvalitetnog čeličnog profila, pružajući vam pouzdano i sigurno rešenje za prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Specifikacije:
– Materijal: Kvalitetni čelični profil
– Prečnik šipke: 40x25mm
– Debljina materijala: 1,2mm
– Preporučena nosivost: 50kg

Jednostavna montaža i upotreba

Cam Logico krovni nosaci za Suzuki Alto V (2002-2008) dolaze kao kompletan set spreman za montažu. Montaža je jednostavna i ne zahteva posebnu stručnost ili alate.

Dobar dizajn ovih nosaca omogućava brzu i stabilnu montažu na krov vašeg vozila. Sa četiri crno obojene čelične sisteme za pričvršćivanje (krovne sape) i adapterima koji dolaze sa kompletnim setom, možete lako i sigurno montirati nosače na krov vašeg vozila.

Napravljeni za vaše potrebe prevoza

Krovni nosaci Suzuki Alto V (2002-2008) 5 vrata – Cam Logico 41005 su neophodan dodatak za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira da li planirate putovanje, odlazak na skijanje ili vožnju biciklom, sa ovim nosačima možete lako i sigurno prevesti sve što vam je potrebno.

Sigurnost i izdržljivost

Cam Logico krovni nosaci su izrađeni od kvalitetnih materijala i dizajnirani za pružanje najvišeg nivoa sigurnosti i izdržljivosti. Čelične šipke dužine 112cm, 130cm ili 150cm (u zavisnosti od modela automobila) su preseka 40x25mm i debljine 1.2mm.

Ove šipke su zaštićene crnim plastičnim omotačem koji osigurava dobro prianjanje i izuzetnu otpornost na UV zrake.

Jednostavna upotreba i višestruke mogućnosti

Krovni nosac Suzuki Alto V (2002-2008) je jednostavan za korišćenje, pružajući vam mogućnost prevoza širokog spektra tereta. Možete koristiti krovne nosače za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle i tako obezbediti dodatni prostor u vašem vozilu.

Uz preporučenu nosivost od 50kg, možete biti sigurni da će ovaj nosač izdržati i najteže terete.

Moje iskustvo i preporuka

Tokom testiranja ovih krovnih nosaca na Suzuki Alto V (2002-2008), imao sam izvanredna iskustva. Montaža je bila jednostavna i brza, a nosaci su se odlično držali, dajući mi potpunu sigurnost tokom vožnje. Testirao sam nosace sa krovnim koferom, ski nosačima i nosačima za bicikle i moram reći da su performanse ovih nosaca bile izvanredne.

Kada koristite ove nosače, možete biti sigurni da ćete moći da se koncentrišete na uživanje u vožnji i da će vaš teret biti siguran i stabilan.

Mojim iskustvom, preporučujem Krovne nosace Suzuki Alto V (2002-2008) 5 vrata – Cam Logico 41005. Svojom sigurnošću, izdržljivošću i lakoćom korišćenja, ovi nosaci će vam pružiti sve što vam je potrebno za prevoz tereta na krovu vašeg vozila.

Prednosti:

  • Jednostavna montaža
  • Siguran i stabilan prevoz tereta
  • Višestruka upotreba

Ne propustite priliku da osigurate siguran i stabilan prevoz tereta za vaše putovanje, skijanje ili vožnju bicikla. Nabavite Krovne nosace Suzuki Alto V (2002-2008) 5 vrata – Cam Logico 41005 danas i iskusite vrhunsko iskustvo u prevozu tereta na krovu vašeg vozila.

Posetite zvaničnu stranicu proizvoda da biste saznali više i pregledali našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Za sva dodatna pitanja ili nejasnoće, slobodno nas kontaktirajte na 021/442-954.

Samo za vozila opremljena sa ili bez pričvrsnih tačaka (bez uzdužnim šina!)

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja