рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru XV (IV) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Oplus AX

14.300 рсд

SKU: GTC9297 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU XV (IV) 5 VRATA (2011-2017), ALU ŠIPKE – CRUZ OPLUS AX

Krovni nosači koji će zadovoljiti sve vaše potrebe prevoza!

Krovni nosači za bezbedan i jednostavan prevoz

Jedna stvar koja je neophodna kada želite da prenesete teret na svom vozilu su krovni nosači. Uz Krovne nosače Subaru XV (IV) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Oplus AX, možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen tokom vožnje.

Izrađeno od najkvalitetnijih materijala

Cruz Oplus AX krovni nosači izrađeni su od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji će vam osigurati dugotrajnost i sigurnost tokom korišćenja. Njihova napredna tehnologija i vrhunski dizajn čine ih jednim od najboljih izbora za vaš Subaru XV (IV) 5 vrata (2011-2017).

Sigurnost koja je sertifikovana

Kada je u pitanju vaša sigurnost, ne želite da pravite kompromise. Zato svaki Cruz krovni nosač ima sertifikate poput GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU koji garantuju visok nivo sigurnosti tokom vožnje.

Montaža krovnih nosača

Da bi vam olakšali još više, nudimo besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naši stručnjaci će se pobrinuti da sve bude pravilno montirano i spremno za korišćenje.

Savršeni dodatak za vaše putovanje

Krovni nosači su neophodni za montiranje različitih dodataka kao što su krovni koferi, ski nosači ili nosači za bicikle. Sa ovim krovnim nosačima, vaša putovanja postaju još uzbudljivija i praktičnija.

Jednostavna instalacija

Set za montažu krovnih nosača dolazi sa 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope) koji su neophodni za sigurno pričvršćivanje. Cena koju vidite odnosi se na kompletan set. Takođe, možete dodati bravice za zaključavanje nosača, ali nisu neophodne za montažu.

Specifikacije:

  • Krovne šipke – Cruz Oplus AX
  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina šipki: 118cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti:

  • Sigurne i stabilne šipke
  • Jednostavno montiranje dodatne opreme
  • Izdržljivi materijali koji su dugotrajni

Poručite danas i iskusite pojačanu sigurnost i praktičnost na putevima!

Započnite svoje putovanje sada i obezbedite sebi vrhunsku praktičnost i sigurnost. Uživate u svakoj vožnji sa krovni nosačima Subaru XV (IV) 5 vrata (2011-2017), alu šipke – Cruz Oplus AX. Ne propustite ovu priliku, jer vaše putovanje zaslužuje samo najbolje!

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas pozovite na kontakt telefone: 021/442-954 ili 021/6339-223.

NAPOMENA: Ovaj opis proizvoda je kreiran na osnovu pruženih informacija i ne odražava stvarne karakteristike ili prednosti proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja