рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), alu šipke – Cruz Airo T

20.800 рсд

SKU: GTC8048 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEGACY (V/BM) SEDAN 4 VRATA (2009-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T

Krovni nosači za vaše putne potrebe

Kreme za hidrataciju i negu

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), alu šipke – Cruz Airo T su savršeno rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Ovi krovni nosači su napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila koji pruža izuzetnu izdržljivost i sigurnost. Bez obzira na model, krovni nosači su dizajnirani da se savršeno uklapaju i lako montiraju na vaše vozilo.

Kada je u pitanju prevoz tereta, krovni nosači su neophodan deo opreme. Možete koristiti krovne nosače za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ovi krovni nosači vam omogućavaju da sigurno i efikasno prevozite sve što vam je potrebno, uključujući i veće predmete koji se ne mogu smestiti unutar vozila.

Sertifikovana sigurnost

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Bezbednost je na prvom mestu kada je u pitanju prevoz tereta na krovu vozila, i ovi krovni nosači su prošli rigorozne testove kako bi se osiguralo da ispunjavaju najviše standarde.

Besplatna montaža

Kao dodatnu pogodnost, svaki kupac dobija besplatnu montažu krovnih nosača u našim maloprodajnim objektima. Naš stručni tim će se pobrinuti da krovni nosači budu pravilno montirani i sigurno pričvršćeni na vaše vozilo.

Kvalitetna konstrukcija

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), alu šipke – Cruz Airo T dolaze kao kompletan set koji se sastoji od dve krovne šipke i četiri krovna hvatača. Krovne šipke su izrađene od aerodinamičnog aluminijuma koji pruža dodatnu otpornost na vazduh i smanjenje buke tokom vožnje. To znači da ćete imati prijatan i ugodan doživljaj tokom vožnje, bez neželjenih šumova.

Montaža nosača na krov automobila je vrlo jednostavna i brza. Krovni nosači su dizajnirani da se lako prilagode svim tipovima krovova, sa ili bez pričvrsnih tačaka, sa ili bez uzdužnih šina. Bez obzira na tip vozila koje posedujete, krovni nosači će se savršeno uklopiti i obezbediti sigurno pričvršćivanje tereta.

Specifikacije:

  • Model: Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-)
  • Materijal: Aluminijum
  • Dužina krovne šipke: 128cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Iskoristite sve prednosti

Krovni nosači Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), alu šipke – Cruz Airo T pružaju brojne prednosti. Aerodinamični dizajn i kvalitetna konstrukcija obezbeđuju sigurnost i efikasnost prilikom prevoza tereta. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke, možete brzo i lako montirati dodatnu opremu kao što su krovni koferi, nosači bicikala i skija.

Ušteda vremena i prostora

Sa ovim krovim nosačima, možete efikasno iskoristiti prostor na krovu vašeg vozila. Neće vam biti potrebno da se odreknete stvari koje želite poneti sa sobom na putovanje. Nema potrebe za prenatrpanim prtljažnikom ili preslaganjem teretnog prostora. Oslobodite se briga oko smeštaja prtljaga i uživajte u putovanju bez ometanja.

Prednosti:

  • Sigurno i lako pričvršćivanje tereta na krov vozila
  • Aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje
  • Kvalitetna konstrukcija pruža izdržljivost i sigurnost
  • Brza i jednostavna montaža na različite tipove krovova
  • Mogućnost montaže dodatne opreme poput krovih kofera, nosaća bicikala i skija

Poboljšajte svoje putovanje

Sa krovnim nosačima Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), alu šipke – Cruz Airo T, možete znatno poboljšati svoje putovanje. Bilo da putujete na letovanje, planinarenje ili samo svakodnevno obavljanje poslovnih obaveza, ovi krovni nosači će vam omogućiti da prenesete sve što vam je potrebno. Bez obzira na vrstu tereta koji želite prevoziti, možete se osloniti na ovu vrhunsku opremu da vam olakša putovanje.

Iskusite potpunu slobodu

Voziti se bez brige o tome gde smestiti svu opremu i sve što želite poneti sa sobom je neprocenjiv osećaj. Sa krovim nosačima Subaru Legacy (V/BM) Sedan 4 vrata (2009-), alu šipke – Cruz Airo T, dobićete potpunu slobodu da ponesete sve što vam je potrebno, bez obzira na to koliko veliko ili teško može biti.

Napravite pravi izbor

U svom iskustvu sa različitim krovim nosačima, ovi nosači su se izdvojili

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja