рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Legacy (IV/BP) Wagon 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo X Dark

20.800 рсд

SKU: GTC8047 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU LEGACY (IV/BP) WAGON 5 VRATA (2003-2009), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO X DARK

Set za sigurno prevozite svoje stvari na krovu vašeg vozila

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem automobilu, krovni nosači su savršeno rešenje za sve vaše potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijeg aluminijumskog profila, krovni nosači za Subaru Legacy (IV/BP) Wagon 5 vrata (2003-2009) su pouzdani i izdržljivi.

Sa Cruz Airo X Dark alu šipkama, možete biti sigurni da će vaši tereti biti čvrsto pričvršćeni dok se vozite. Ove šipke su aerodinamičnog dizajna, što smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje.

Prednosti krovnih nosača Subaru Legacy (IV/BP) Wagon 5 vrata (2003-2009), alu šipke – Cruz Airo X Dark:

 • Siguran i stabilan prevoz: Krovni nosači su dizajnirani tako da osiguraju čvrsto pričvršćivanje tereta, bez obzira na vrstu tereta koji prevozite.
 • Ekskluzivan dizajn: Sa Cruz Airo X Dark alu šipkama, vaš automobil će dobiti atraktivan i ekskluzivan izgled.
 • Jednostavna montaža: Set za montažu krovnih nosača dolazi sa svim potrebnim elementima za laku i brzu ugradnju.

Set za montažu krovnih nosača sadrži 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg. Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono.

Specifikacije:

 • Set sadrži: 2 krovne šipke, 4 krovna hvatača
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Boja šipki: Crna

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo za montiranje krovnih šipki i krovnog kita kako biste se uverili da pravilno instalirate nosače na svoj automobil. Takođe, pre nego što izvršite kupovinu, proverite da li su ovi nosači odgovarajući za vaše vozilo.

Za dodatnu sigurnost i podršku, naš tim tehničke podrške vam je na raspolaganju. Možete nas kontaktirati na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223.

Ne gubite vreme ukoliko želite siguran i efikasan prevoz tereta na krovu vašeg Subaru Legacy (IV/BP) Wagon 5 vrata (2003-2009) automobila. Poručite krovne nosače sa alu šipkama Cruz Airo X Dark danas i obezbedite sebi bezbedno i praktično putovanje!

Prednosti:

 • Siguran i stabilan prevoz tereta na krovu vašeg automobila
 • Ekskluzivan dizajn koji će privući poglede
 • Jednostavna montaža

Napomena: Ovaj proizvod se isporučuje od strane OXO MARKET-a, a opis proizvoda je baziran na datim informacijama o proizvodu. Molimo vas da pažljivo pročitate specifikacije proizvoda pre kupovine. OXO MARKET ne odgovara za eventualne netačne ili nepotpune informacije.

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja