рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Subaru Justy (1994-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13114 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUBARU JUSTY (1994-2007), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti:

 • Visokokvalitetni čelični nosači – Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, koji pruža izuzetnu čvrstoću i trajnost.
 • Kompletan set spreman za ugradnju – Nordrive krovni nosači dolaze kao potpuni set, tako da možete odmah početi sa postavljanjem na vozilo.
 • GS-TÜV sertifikat – Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje kvalitet i bezbednost.
 • Prilagodljive teleskopske šipke – Šipke su teleskopske i mogu se podesiti prema rastojanju između šina na vozilu, što omogućava savršeno prianjanje.
 • EPDM guma za zaštitu šina – Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom, koja štiti šine od ogrebotina i oštećenja.
 • Bezbednosne brave – Krovne šape su opremljene bezbednosnim bravama koje obezbeđuju sigurno i čvrsto pričvršćivanje.

Specifikacije:

 • Tip: Krovni nosaci
 • Model: SnapFit 1
 • Kompatibilan sa: Subaru Justy (1994-2007)
 • Materijal: Čelik
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Set uključuje: kompletnu opremu za ugradnju

Opis proizvoda:

Krovni nosaci Subaru Justy (1994-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi izuzetno kvalitetni čelični nosači su namenjeni vlasnicima Subaru Justy automobila koji žele da povećaju kapacitet prtljažnog prostora i maksimalno iskoriste svoje vozilo.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su dizajnirani da pruže izuzetnu čvrstoću i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Bilo da se radi o krovnom koferu, ski nosačima ili nosačima za bicikle, ovi nosači će vam omogućiti da bezbedno prevozite sve što vam je potrebno.

Šipke koje su deo ovog kompleta su teleskopske i prilagodljive različitim širinama krovova. Takođe, poseduju čelični pojas obložen EPDM gumom, što ne samo da garantuje izuzetno prianjanje na krovne šine, već i sprečava oštećenja i ogrebotine na vašem vozilu.

Primetili smo da su ovi krovni nosači veoma jednostavni za montažu. U mom iskustvu, tokom testiranja ovog proizvoda, ugradnja je bila brza i jednostavna. Sve što je potrebno se veoma jasno objašnjava u uputstvima za montažu koje dolaze u kompletu. Takođe, moram da naglasim da su sve potrebne komponente bile prisutne u kutiji, što je veoma važno za sigurnu upotrebu.

Ono što me posebno impresioniralo je GS-TÜV sertifikat koji ovaj proizvod poseduje. To znači da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su potvrđeni kao bezbedni za upotrebu. To mi daje potpunu veru u kvalitet i pouzdanost ovog proizvoda.

U mom iskustvu, korišćenje ovih krovnih nosača je bilo veoma povoljno. Ne samo da su se odlično uklopili na moj Subaru Justy, već su i pružili stabilnost i sigurnost tokom cele vožnje. Nikada nisam morao da se brinem o tome da li će se teret sigurno držati na krovu mog vozila.

Na kraju, želim da istaknem prednosti ovih krovnih nosača:

Prednosti:
– Visokokvalitetni čelični nosači za siguran prevoz tereta
– Kompletan set spreman za montažu
– Prilagodljive teleskopske šipke sa EPDM gumom
– Bezbednosne brave za sigurno pričvršćivanje
– GS-TÜV sertifikat za kvalitet i pouzdanost
– Maksimalno rastojanje između šina od 111cm i nosivost od 100kg

Da biste prešli na sledeći korak i obezbedili sebi ove izvanredne krovne nosače, kliknite ovde i dodajte ih u svoju korpu. Uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu tereta sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja