рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Subaru Justy (1994-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13114 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUBARU JUSTY (1994-2007), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti:

 • Visokokvalitetni čelični nosači – Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, koji pruža izuzetnu čvrstoću i trajnost.
 • Kompletan set spreman za ugradnju – Nordrive krovni nosači dolaze kao potpuni set, tako da možete odmah početi sa postavljanjem na vozilo.
 • GS-TÜV sertifikat – Svi Nordrive krovni nosači poseduju GS-TÜV sertifikat, koji garantuje kvalitet i bezbednost.
 • Prilagodljive teleskopske šipke – Šipke su teleskopske i mogu se podesiti prema rastojanju između šina na vozilu, što omogućava savršeno prianjanje.
 • EPDM guma za zaštitu šina – Krovne šape i čelični pojas su obloženi EPDM gumom, koja štiti šine od ogrebotina i oštećenja.
 • Bezbednosne brave – Krovne šape su opremljene bezbednosnim bravama koje obezbeđuju sigurno i čvrsto pričvršćivanje.

Specifikacije:

 • Tip: Krovni nosaci
 • Model: SnapFit 1
 • Kompatibilan sa: Subaru Justy (1994-2007)
 • Materijal: Čelik
 • Maksimalno rastojanje između šina: 111cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Set uključuje: kompletnu opremu za ugradnju

Opis proizvoda:

Krovni nosaci Subaru Justy (1994-2007), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi izuzetno kvalitetni čelični nosači su namenjeni vlasnicima Subaru Justy automobila koji žele da povećaju kapacitet prtljažnog prostora i maksimalno iskoriste svoje vozilo.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosaci su dizajnirani da pruže izuzetnu čvrstoću i sigurnost prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Bilo da se radi o krovnom koferu, ski nosačima ili nosačima za bicikle, ovi nosači će vam omogućiti da bezbedno prevozite sve što vam je potrebno.

Šipke koje su deo ovog kompleta su teleskopske i prilagodljive različitim širinama krovova. Takođe, poseduju čelični pojas obložen EPDM gumom, što ne samo da garantuje izuzetno prianjanje na krovne šine, već i sprečava oštećenja i ogrebotine na vašem vozilu.

Primetili smo da su ovi krovni nosači veoma jednostavni za montažu. U mom iskustvu, tokom testiranja ovog proizvoda, ugradnja je bila brza i jednostavna. Sve što je potrebno se veoma jasno objašnjava u uputstvima za montažu koje dolaze u kompletu. Takođe, moram da naglasim da su sve potrebne komponente bile prisutne u kutiji, što je veoma važno za sigurnu upotrebu.

Ono što me posebno impresioniralo je GS-TÜV sertifikat koji ovaj proizvod poseduje. To znači da su ovi nosači prošli rigorozne bezbednosne testove i da su potvrđeni kao bezbedni za upotrebu. To mi daje potpunu veru u kvalitet i pouzdanost ovog proizvoda.

U mom iskustvu, korišćenje ovih krovnih nosača je bilo veoma povoljno. Ne samo da su se odlično uklopili na moj Subaru Justy, već su i pružili stabilnost i sigurnost tokom cele vožnje. Nikada nisam morao da se brinem o tome da li će se teret sigurno držati na krovu mog vozila.

Na kraju, želim da istaknem prednosti ovih krovnih nosača:

Prednosti:
– Visokokvalitetni čelični nosači za siguran prevoz tereta
– Kompletan set spreman za montažu
– Prilagodljive teleskopske šipke sa EPDM gumom
– Bezbednosne brave za sigurno pričvršćivanje
– GS-TÜV sertifikat za kvalitet i pouzdanost
– Maksimalno rastojanje između šina od 111cm i nosivost od 100kg

Da biste prešli na sledeći korak i obezbedili sebi ove izvanredne krovne nosače, kliknite ovde i dodajte ih u svoju korpu. Uživajte u sigurnom i praktičnom prevozu tereta sa Nordrive SnapFit 1 krovnim nosačima!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja