рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Forester (II/SG) 5 vrata (2002-2008), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

27.800 рсд

SKU: GTC7411 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU FORESTER (II/SG) 5 VRATA (2002-2008), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO FUSE DARK

Krovnim nosačima do udobnosti i bezbednosti!

Krovni nosači su neizostavan dodatak za vaše vozilo, obezbeđujući praktično rešenje za sve vaše prevozne potrebe. Izrađeni od najkvalitetnijih materijala, krovni nosači su napravljeni od aluminijumskog ili čeličnog profila, zavisno od modela nosača. Ovi krovni nosači dolaze kao kompletan set, spremni za montažu na vaš automobil.

Odličan izbor za svaki krov

Krovni nosači su dostupni u različitim verzijama, prilagođenim tipu krova vašeg automobila. Bez obzira da li vaš automobil ima pričvrsne tačke na krovu, uzdužne šine odvojene od krova ili integrisane uzdužne šine, imamo pravi krovni nosač za vas.

Sertifikovano kvalitetan

Cruz krovni nosači su sertifikovani od strane GS-TÜV-a, odličan su izbor koji ispunjava najviše standarde kvaliteta. Takođe, poseduju sertifikate City Crash i CEPE/ONU, pružajući vam dodatnu sigurnost i pouzdanost prilikom korišćenja.

Besplatna montaža od strane eksperata

Uz svaku kupovinu krovnih nosača, obezbeđujemo vam besplatnu montažu u našim maloprodajnim objektima. Naši stručnjaci će se pobrinuti da krovni nosači budu pravilno postavljeni, pružajući vam dodatni mir tokom vožnje.

Važan deo za svaki put

Krovni nosači su neophodni za montažu krovnih kofera, nosača za bicikle ili nosača za ski opremu. Pružaju vam mogućnost da transportujete sve što vam je potrebno na siguran i pouzdan način.

Odličan izbor – Krovni nosači za Subaru Forester (II/SG) 5 vrata (2002-2008), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark

Ovaj set krovnih nosača, koji je specifično dizajniran za Subaru Forester (II/SG) model sa 5 vrata (2002-2008), pruža izvanredan izgled i funkcionalnost. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača, sa ukupnom cenom koja odgovara ovom kompletnom setu.

Aerodinamičan dizajn za smanjen otpor i buku

Krovne šipke Cruz Airo Fuse Dark imaju integrisani aerodinamičan dizajn u crnoj boji, koji pruža atraktivan izgled vašem automobilu. Ove aluminijumske šipke imaju oblik avionskog krila, čime se smanjuje otpor vetra i buka tokom vožnje. Osim što izgledaju fantastično, krovne šipke pružaju izvanredne performanse i estetski su usklađene sa dizajnom novih modela vozila.

Laka montaža i prilagođavanje

Krovne šipke Airo Fuse Dark su lake za montiranje na krov vašeg vozila, a zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, montaža krovnih kofera, nosača bicikala ili nosača za skije je veoma jednostavna. Kroz kanal na šipki lako ćete postaviti dodatne nosače i prilagoditi ih vašim potrebama.

Dugotrajnost i sigurnost

Aluminijumske krovne šipke Airo Fuse Dark imaju dužinu od 90cm i maksimalnu nosivost do 75kg, pružajući vam dovoljno prostora i izdržljivosti za sve što želite da prenesete na krovu vašeg vozila. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ove šipke pružaju sigurnost i pouzdanost tokom vožnje.

Specifikacije:

  • Model: Subaru Forester (II/SG) 5 vrata (2002-2008)
  • Tip: Alu šipke
  • Boja: Fuse Dark
  • Dužina: 90cm
  • Maksimalna nosivost: 75kg

Prednosti krovni nosača Subaru Forester (II/SG) 5 vrata (2002-2008), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark:

  • Aerodinamičan dizajn koji smanjuje otpor vetra i buku
  • Laka montaža i prilagođavanje vašim potrebama
  • Visokokvalitetni materijali za dugotrajnost i sigurnost

Spremni ste da odaberete krovne nosače koji će vam pružiti sigurnost i funkcionalnost tokom vožnje. Budite spremni za sve avanture na putu i ne brinite o prevozu dodatne opreme. Izaberite krovne nosače Subaru Forester (II/SG) 5 vrata (2002-2008), alu šipke – Cruz Airo Fuse Dark i uživajte u udobnosti i bezbednosti koje oni pružaju. Poručite svoj set krovnih nosača odmah i iskusite razliku!

Za sva dodatna pitanja i podršku, kontaktirajte naš tim na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naše stručno osoblje će vam rado pomoći.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja