рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Subaru Forester (2020-), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5779 Kategorija:

KROVNI NOSAČI SUBARU FORESTER (2020-), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Opis proizvoda

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači su pouzdano i bezbedno rešenje za prevoz različitih tereta na krovu vašeg Subaru Forester automobila.

Nordrive RailPro M je kompletan set koji vam omogućava da montirate krovne nosače na vaš automobil. Ovaj set je posebno dizajniran za Subaru Forester (2020-) modele. Cena prikazana na OXO MARKET-u odnosi se na kompletan set nosača.

Specifikacije

  • Tip vozila: Subaru Forester (2020-)
  • Tip nosača: RailPro M
  • Materijal: Aluminijumski profil
  • Dužina šipki: 120cm
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
  • Maksimalna nosivost: 100kg

Montaža i dizajn

Krovni nosači Subaru Forester (2020-), alu šipke – Nordrive RailPro M dolaze kao kompletan set spreman za montažu. Prednost ovih nosača je što su jednostavni za montažu i pružaju potpunu bezbednost i pouzdanost tokom vožnje.

Šipke su napravljene od eloksiranog aluminijuma, sa kanalima u koje se ubacuju gumeni profili koji smanjuju klizanje i štite teret od oštećenja. Na kanale šipki mogu se montirati razni nosači za skije, nosači za biciklove i drugi dodaci. Uz šipke dobijate T-profile koji idealno ulaze u kanal i omogućavaju jednostavno montiranje nosača.

Krovne šape su elegantno dizajnirane i izrađene od visoko otporne kompozitne plastike. One se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg Subaru Forester automobila, pomoću hvatača i bravica. Šape su dizajnirane tako da pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost tokom vožnje. Uz nosače dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa, što dodatno doprinosi bezbednosti i zaštiti vašeg tereta.

Napomena: Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Pre montaže, pažljivo pročitajte uputstvo za montažu i bezbednosna uputstva, kako biste se uverili da pravilno koristite nosače.

Prednosti

  • Sigurnost i pouzdanost: Nordrive krovni nosači su GS-TÜV sertifikovani, što garantuje njihovu kvalitetu. Možete biti sigurni da će vaš teret biti čvrsto i sigurno pričvršćen tokom vožnje.
  • Jednostavna montaža: Ovi krovni nosači dolaze kao kompletni set spreman za montažu. Sve što vam je potrebno je uključeno u set, tako da nećete gubiti vreme na dodatne kupovine ili komplikovane instalacije.
  • Prilagodljivost: Ovi nosači su dizajnirani da se prilagode vašim potrebama. Možete ih koristiti za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Bez obzira na to šta želite da prenesete na krovu svog Subaru Forester automobila, ovi nosači će vam omogućiti to.

Zaključak

Krovni nosači Subaru Forester (2020-), alu šipke – Nordrive RailPro M su idealan izbor za sve vaše potrebe prevoza tereta na krovu vozila. Bezbednost, pouzdanost i jednostavnost montaže su ključne karakteristike ovih nosača. Uz njih, možete biti sigurni da će vaš teret biti sigurno i čvrsto pričvršćen tokom vožnje. Iskoristite ove nosače da unapredite funkcionalnost svog Subaru Forester automobila i uživate u bezbednom prevozu svih vaših stvari.


Prednosti:
– Sigurnost i pouzdanost
– Jednostavna montaža
– Prilagodljivost

Ako želite da iskoristite pun potencijal svog Subaru Forester automobila, nabavite krovne nosače Subaru Forester (2020-), alu šipke – Nordrive RailPro M i budite spremni za sve vaše avanture na putu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja