рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Subaru Forester (2008-), celicne sipke – Nordrive Club M

5.200 рсд

SKU: GTC14089 Kategorija:

KROVNI NOSACI SUBARU FORESTER (2008-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE CLUB M

Kvalitetni krovni nosaci za vaš Subaru Forester

Kada je u pitanju prevoz tereta na vašem vozilu, krovni nosaci su neophodan dodatak. Za sve vaše potrebe prevoza, Nordrive Club M krovni nosaci su savršeno rešenje. Izrađeni su od visokokvalitetnog čeličnog profila, koji garantuje izdržljivost i sigurnost.

Set krovni nosaca prilagodljiv vašem vozilu

Nordrive krovni nosaci su isporučeni kao kompletni set, spremni za ugradnju na vaš Subaru Forester. Dostupni su u različitim verzijama, u zavisnosti od tipa krovnih šina na vozilu. Bez obzira da li imate standardne uzdužne šine, šine sa pričvršćivačima ili niskoprofilne šine, Nordrive ima pravo rešenje za vas.

Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje njihovu bezbednost i kvalitet. Ovi nosaci su neizostavni deo za montiranje krovnih kofera, ski nosaca ili nosaca za bicikle.

Izuzetno izdržljivi i prilagodljivi nosaci

Nordrive Club M nosaci su dizajnirani da izdrže sve izazove na putu. Čelične sipke su presvučene PVC plastikom otpornom na klizanje i ogrebotine, što garantuje njihovu dugotrajnost. Donji kanali su oblikovani tako da omoguće jednostavno montiranje nosaca na krovne šape, bez ikakvih problema.

Štapovi imaju podesivu visinu i širinu, što omogućava savršeno prilagođavanje većini originalnih krovnih uzdužnih šina. Jastučići na krovnim šapama su napravljeni od mekanog TPE materijala, koji štiti šine od ogrebotina i garantuje čvrsto prianjanje.

Navedeni model krovnih nosaca je namenjen samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosače je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg.

Sigurnost na prvom mestu

Da biste sigurno koristili ove krovne nosace, preporučujemo vam da pažljivo pročitate Upustva za Montiranje i da se strogo pridržavate svih navedenih pravila. Proverite da li su svi delovi iz seta prisutni pre instalacije.

Takođe, molimo vas da se upoznate sa Bezbednosnim Uputstvima kako biste obezbedili sigurnost tokom korišćenja ovih nosaca.

Idealni za vaš Subaru Forester

Nordrive Club M krovni nosaci su pravi izbor za vaš Subaru Forester. Uz njih, moći ćete bezbedno i pouzdano da prenosite teret na krovu svog vozila. Verujte mi, u mom iskustvu, ovi nosaci su jednostavni za montiranje i pružaju vrhunsku sigurnost.

Pored toga, ovi nosaci imaju jedinstven i modern dizajn koji će dodatno istaknuti izgled vašeg vozila.

Prednosti:

  • Izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Kompletan set spreman za ugradnju
  • Prilagodljivi različitim tipovima krovnih šina
  • GS-TÜV sertifikat koji garantuje sigurnost
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Za vise informacija i da naručite svoje krovne nosace Nordrive Club M posetite našu zvanicnu stranicu proizvoda na OXO MARKET. Ne propustite priliku da svoje putovanje učinite udobnim i sigurnim!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja