рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ssangyong Rexton W (2013-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13108 Kategorija:

KROVNI NOSACI SSANGYONG REXTON W (2013-), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Prednosti krovni nosaca Ssangyong Rexton W

  • Izuzetan kvalitet: Krovni nosaci Ssangyong Rexton W (2013-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, osiguravajući dugotrajnost i pouzdanost.
  • Kompletan set: Dobijate kompletnu opremu za ugradnju koja je spremna za upotrebu, bez ikakvih dodatnih troškova ili iznenađenja.
  • Sertifikovani proizvod: Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, garantujući sigurnost i pouzdanost u smislu montaže i upotrebe.

Opis proizvoda

Krovni nosaci Ssangyong Rexton W (2013-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, su savršeno rešenje za sve vaše potrebe prevoza na vozilu. Ovi krovni nosaci su neophodni za montažu krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle.

Šipke su teleskopske, izrađene od visokokvalitetnog čelika i dizajnirane su tako da se lako mogu montirati na šine koje imaju rastojanje od 80cm do 111cm. Ove krovne šape imaju čelični pojas koji se savršeno uklapa na šine i štiti ih od ogrebotina zahvaljujući obloženoj EPDM gumi. Dodatna sigurnost pružena je putem bezbednosnih brava koje su uključene u set.

Važno je napomenuti da su ovi krovni nosaci namenjeni samo za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina koje se mogu koristiti za montažu ovih nosača je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg.

Da biste sigurno koristili ove krovne nosace, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i proverite da li su svi potrebni delovi prisutni u setu. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste obezbedili sigurnost za sebe i druge u saobraćaju.

Ovi krovni nosaci su izuzetan dodatak za vaše vozilo koje će vam omogućiti da prenesete sve potrebne stvari na putovanja. Pročitajte više o ovom proizvodu na zvaničnoj stranici proizvoda i pogledajte našu široku ponudu ostalih krovnih nosaca na OXO MARKET platformi.

Prednosti krovni nosaca Ssangyong Rexton W:

  • Izuzetan kvalitet
  • Kompletan set za montažu
  • Sertifikovani proizvod

Nabavite svoje krovne nosace Ssangyong Rexton W (2013-), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1, i obezbedite siguran i praktičan način prevoza vaše opreme na putovanjima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja