рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Ssangyong Rexton (2002-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13107 Kategorija:

KROVNI NOSACI SSANGYONG REXTON (2002-2012), CELICNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Izuzetno kvalitetni krovni nosaci za sve potrebe prevoza na vašem vozilu

Opis proizvoda

Krovni nosaci Ssangyong Rexton su neophodni za prevoz tereta na vašem vozilu. Ovi nosaci su izrađeni od visokokvalitetnog čeličnog profila, garantujući vam sigurnost i pouzdanost. Nordrive SnapFit 1 je kompletni set spreman za ugradnju na vaše vozilo.

Napredne karakteristike

  • Teleskopske šipke: Šipke se mogu podesiti i montirati na šine vozila različitih dužina (80cm do 111cm), što vam omogućava prilagođavanje nosaca vašem specifičnom vozilu.
  • Savršeno prianjanje: Krovne šape, koje se montiraju na krovne šine, imaju čelični pojas koji obezbeđuje čvrsto prianjanje i sprečava klizanje nosaca. Osim toga, šape su obložene EPDM gumom kako bi se sprečilo oštećenje krovne šine.
  • Bezbednosne brave: Krovne šape ovih nosaca poseduju bezbednosne brave koje dodatno osiguravaju teret na krovu vašeg vozila.
  • Certifikovano: Svi Nordrive krovni nosaci poseduju GS-TÜV sertifikat, što garantuje visok nivo kvaliteta i bezbednosti.

Jednostavna montaža i upotreba

Krovni nosaci Ssangyong Rexton (2002-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su kompletan set koji vam je potreban da biste imali krovne nosace na svom vozilu. Ovi nosaci su namenjeni za vozila opremljena sa standardnim uzdužnim šinama koje su odvojene od krova. U slučaju da vaše vozilo ispunjava ove uslove, možete lako montirati nosace koristeći priložena uputstva.

Maksimalna nosivost i bezbednost

Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina na koje je moguće montirati ove nosace je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg. Vaš teret će biti sigurno osiguran i moći ćete prevoziti svoje stvari bez brige. Molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montažu i bezbednosna uputstva kako biste se strogo pridržavali svih pravila i osigurali sigurnu upotrebu.

Prednosti

  • Podesive šipke za montažu na šine različitih dužina
  • Čelični pojas za sigurno prianjanje na krovne šine
  • Bezbednosne brave za dodatnu sigurnost
  • GS-TÜV sertifikat koji garantuje visok nivo kvaliteta
  • Maksimalna nosivost od 100kg

Naša preporuka

Ukoliko tražite kvalitetne krovne nosace koji su pouzdani i jednostavni za upotrebu, Krovni nosaci Ssangyong Rexton (2002-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1 su odličan izbor. Uverili smo se u njihovu funkcionalnost i sigurnost tokom naših testiranja i iskustva. Preporučujemo ih svima koji žele da dodatno prošire svoje prevozne mogućnosti.

Kupite Krovne nosace Ssangyong Rexton (2002-2012), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja